KARIŞIK VALTRA valtra image banktan yine...

Ynt: KARIŞIK VALTRA valtra image banktan yine...

walla anıl eskimi yenimi bilmiyom ama brezilya için bunlar sanırım orada kullanılıyor..

okkangal link=topic=3938.msg40309#msg40309 date=1212062238' Alıntı:
walla anıl eskimi yenimi bilmiyom ama brezilya için bunlar sanırım orada kullanılıyor..
kabin tipi diğerlerine göre köşeli ondan sordum...

selam arkadaşlar ben siwas altınyaylalıyım iki waltra da Bende War a95 900 Ben Fotolarını Atcam Nasıl Atcam Buruya

Wal_TR_a 58 link=topic=3938.msg45671#msg45671 date=1212838526' Alıntı:
selam arkadaşlar ben siwas altınyaylalıyım iki waltra da Bende War a95 900 Ben Fotolarını Atcam Nasıl Atcam Buruya
arkadaşım gerekli bilgilerde forumun ana sayfasında anlatııyor oradan bakar halledersin .. bende sivas kangallıyım ... hoşgeldin siteye ....

saol gardaşım bende altınyayla kürkçüyurt koyundenim çamurluyu bilirsen yakın baya

abi olmuyo bi msnden anlatırsan sewinirim yeniyim bilmiyom bende traktörlerimin fotosunu paylaşmak isterim

Wal_TR_a 58 link=topic=3938.msg45715#msg45715 date=1212848457' Alıntı:
abi olmuyo bi msnden anlatırsan sewinirim yeniyim bilmiyom bende traktörlerimin fotosunu paylaşmak isterim

Sen MSN adresini yaz buraya yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkar.