KAYNAK MAKİNASI TAVSİYE????

MERHABA DOSTLAR İKİ DEFA MAKİNE ALDIM BİRİ ELKTRONİK KARTLI BİRİ BAKIR SARGILI AMA İKİSİDE BOZULDU BANA MARKA VE KAYNAK ÇEŞİDİ YÖNÜNDEN KÖYDE KULLANMAYA KAYNAK MAKİNESİ NE TAVSİYE EDERESİNİZ DOSTLAR :confused::confused::confused:

IMG_2376.JPG
5-6 yıldır kullanıyoruz bi sıkıntısı yok tavsiye ederim

Fimer x206 kendime yeni aldım hatta kargoda şu an hiç kullanmadım ama kullancı yorumlarına dayanarak hemen hemen herkesin olumlu yorum yaptığı bir makine özellikleri de basit işler için gayet iyi

benim aldıklarım ya deliyor profili yada ateşlemiyor elektrod da önemli mi beyler marka olarak

Fimer veya askaynak ikiside olabilir ama alacaksanız kesinlikle 200 amper üzeri makina alın bizzat işin icerisindeyim elektrot olarakta askaynagin elektrotu güzel iş çıkarıyor

Bendede fimer var.yılda bikaçkez kullanıyom.bence çok kaliteli marka ilk aldığımda ampere sona açmışım elektrod kor gibi oldu.kaynak ustasıda bi boka yaramaz bu dedi pulluk demirlerini birleştirdi 4 5 elektrod harcadı hiç durmadı kaynağıda cam gibi dedi .oysa 2 . Elektrodda ısınır durur bu demişti hayret etti .kartlıymış ne oluyosa anlamam

Askaynağın makinasını tavsiye ederim. Kullandım iyi. 3.2 lik elektrodu eritiyor. Ayrıca elektrodları kurutup kullanırsanız makina fazla yorulmaz. Nemli elektrod makinayı zorlar. Elektrod kutusu üzerinde yazar..