Kaynak makinasi tavsiyeleriniz.

Ynt: Kaynak makinasi tavsiyeleriniz.

Bu tip makinalar ufak tefek iş görmeye yeter ve arazide jeneratör ilede rahat çalışır sadece uzun süreli kullanıma pek gelmez.

cam fabrikasında bakımcıyım.EXPRESWELD 160 A.al sana yeter ben köyde 5 yıldan beri kullanıyorum.fabrikada yerden yere atıyorlar.4mm elektrot dahi kaynatıyor. bizzat deneyimlerim.

Expressweld candır ucuz makinelerden kaçının zaten kaynak konusunda henüz amatörseniz elektrot yansın diye çok uğraşırsınız

dustero link=topic=82040.msg974963#msg974963 date=1424765764' Alıntı:
Expressweld candır ucuz makinelerden kaçının zaten kaynak konusunda henüz amatörseniz elektrot yansın diye çok uğraşırsınız
aynen güzel özetlemiş arkadaş.bende alalı 4 sene oldu expressweld i. çanta kaynağı hamal gibi boşa taşımışız senelerce.

Gedik kaynak makinalarini tercih edebilirsiniz. Sanayi tipi torclu lari ebedi makinalardi kullanirdik.canta tipleride o sekildedir benim 250 lik var bi tane cok eski markasini hatirlamiyorum suan alman mali idi rahat 20 yıldır bizde ama markasini hatirlayamadim cok saglam bir makina

arkadaslar ivedik hurdacilardan 5 yil filan once 80 tlye almistim bitane markasiz filan gecen yaz yandi amatorce bi tane lazim yine cok isim olmuyo aslinda.

Benim makinam ilk günkü gibi sağlam fakat çok ağır olduğundan taşıması ölüm. Artık çanta tipi bir makina almaya karar verdim.

Takip.