Kendinden Yürür Pulverizatör

Ynt: Kendinden Yürür Pulverizatör

Eyttt be süper bişi...Bu yapan ustamın ellerine sağlık...Türk malı sprayer :) Ama deposu biraz ufak...

yafff bu calısmaz cünkü mısırı ilaçlamak için yükselmesi lazm yani randıman tutmaz en iyisi adana ve ceyhanda yapılan traktör yükseltmesi o cok güsel bizde yaptrcaz ama ne zaman blmyrm :D

Arkadaşlar bunu İpsala ' da çeltiğe kullanmışlar.Yani tekerlekler demirdi.Bu lastikler yeni.Evet bu makine Made in Turkey.Bzim sanayide çektim bunu.Makinenin sahibi 3. resimdeki arka tekerleğe çömelmiş adam.

helal olsun ,tebrik ediyorum yapanı , yaptıranı :D

ne gerek var o kadar para vermeye fazla zorlamazsan işini görür güzel makina yapanın emeğine sağlık

arkadaşlkar osmaniyenin kadirli ilçesinde bi çiftçi bunun yerden 4 mt yüksek olanını yaptırdı..mısıra da atıyo süper bişey..

sercaneker01 link=topic=3194.msg32735#msg32735 date=1210105248' Alıntı:
arkadaşlkar osmaniyenin kadirli ilçesinde bi çiftçi bunun yerden 4 mt yüksek olanını yaptırdı..mısıra da atıyo süper bişey..
nasıl yani bnamı benziu

arkadaşlar sahibnden.com da gördüm bunu 45.000ytl istiyolar bbence cok fazla taş çatlasa maliyei 12.000 15.000yytl %100 kazanıo adamlar