Kendisi marifetli ama fiyatı 100 bin euro

6101346EB62C9C418C801E29b.jpg

Türkiye ' de ilk kez Konya Tarım Fuarı ' nda sergilenen 2008 model dev traktör, 100 bin euroluk fiyatı ve şaşırtan özellikleriyle ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Otomatik vitesli traktörün 800 litre yakıt kapasitesi bulunuyor ve aynı anda 6 tarım aleti bağlanabiliyor. Çiftçi, normal bir traktöre farklı ekipmanları sırayla takıp tarlasını 1 haftada işleyebilirken, bu traktörle 6 ekipmanı bağlayıp tarlaya sadece bir kere giriyor ve tek seferde işini tamamlıyor.

: Kendisi marifetli ama fiyatı 100 bin euro

AGA ELLERİNE SAĞLIK BUNE YAV HARİKA BİŞİ MARKA NEWHOLLAND AMA MODELİ ÇIKARAMADIM :D

((T_H_X)) link=topic=1782.msg16565#msg16565 date=1205519798' Alıntı:
AGA ELLERİNE SAĞLIK BUNE YAV HARİKA BİŞİ MARKA NEWHOLLAND AMA MODELİ ÇIKARAMADIM :D

evet kardeş modelide yazarsan tam olur bence bekliyoruz 6 aletide neresine takıyormuş merak ettim dogrusu

t 7060 olması lazım bunun ama neresine o kadar aleti takıyolar bende merak ettim... Önüne bir tane alet taksalar arkayada kombine ekipman ile 2 alet takabilirler...O da 3 alete takabül eder. 6 Aleti nası takıyor acep..Kabinin üstüne kaputun üstünede takılıyor heralde heheh....:D Apo ya soralım onda t 7040 var o bilir....

fuarda okarda bakını verdım ama yok su odullu nh mı dedım kendı kendıme acep ama cıkaramadım hangısı oldugunu

Biraz abartılı sanırım bu aletlerin altısınıda saymak mümkünmü??????