185 cm lik kovalar kaç m3 alorcümleten sağolun..
kova tepeleyince 1 m3 alıyor.. jcb kovasindan acıcik kucuk yani.. 12-13 seferde büyük kasa as950 tepeleme doluyor..
bundan büyüğü köy luk gubrelik yerlerde çalışmaz.. nizami beton gubrelik olsa eyvallah.. ama bizim hidromekle batıp kaldığımız köy gubrelikleri oldu..
öyle boktan yerler varki.. hiç bi şekli yok! geçen bi yer bosalttim 5 senedir kimse yanasmamis..
motor arka kepce calismiyo.. jcb cilerde bulaşmamış..
normalde 15 dk sürüyor kamyonun dolması..
orda 40 dk sürdü.. içinde tas-kaya ne ararsan var.. kuyu gibi vs.. 24 jant on teker ler yer yer içinde kayboluyor vs..
yani bu kova gayet iyi ki.. normalde traktör kovalari 170-185 cm olur bu 2'den bile azcık daha geniş..
Bu sene arkadaşa gübre çekerken tt65 traktörde takılı buranın yapımı olan öztekinler marka kepçe ile gübre yükledim. Saman tahtalı dediğimiz ilaveli römorku 15 dakika yüklemişim arkadaş çekmiş. Kepçe olarak senin özkan makinenin kepçenin nerdeyse aynısı. Senin de dediğin gibi kepçeden kepçeye fark var hemde çok fark var.1 m3 gubre gayet ideal.. rahat yerde 10-15 dk sürer as950'nin dolması..
Ekli dosyayı görüntüle 14850
Ekli dosyayı görüntüle 14851
2-3 dk da kaç kepçe atıyorsun.normal tek dingil romorklari doldurmak 2-3 dk suruyo.. en fazla 4 kepce alıyor zaten..
Dostum bunlar küçük gibi. Bizimkiler kasa içi 8 m3 kum alıyor. Bunlara birde saman tahtası ile ilave yapınca as950 de olduğu gibi tepeden ancak doldurursun.
Bizim römorkların boyutlarıbunlar 4 bilemedin 5 ton çeker.. zaten motorlar küçük orta.. ilave vs takmazlar.. anca cekiyo motorlar..
as950 bu romorklardan 3-4 kat fazla alıyor..