kesinlikle çok beğeneceksiniz

bir defa harita çok basit ve pc yi kasmıyor..öyle çok büyük biçer tablaları ve tonajlı römorklara ve 8 teker traktörlere ihtiyacınız yok..arazilerin hepsi dağlık alanda..kendi küçük çiftliğinizi zevkle yöneteceğinizden eminim..
indirdiğiniz dosyayı RAR dan çıkarıp..belgelerim/mygames/fs 2011/mods ..klasörüne kopyalayınız ..iyi oyunlar

link.....http://hotfile.com/dl/94742754/4065ff4/SpainIsDiferent.zip.html

Ynt: kesinlikle çok beğeneceksiniz

ben..gıants editör ile mevcut asfaltıda kaldırdım..daha gerçekçi oldu..yalnız çiftlik kapısından biçer tablası geçmekte zorlanıyor..ben birkaç çit daha yok ettim..ve haritanın toprak dokusunu değiştirdim..daha oynanabilir oldu..

hocam haritayı yükledim 10 numara duruyor. ama pda ' yı açtığımda harita gözükmüyor.

haritanın pda sı yok..yani navigasyon yok..bence gerekte yok..bir kez yüksek tepeden aşağıya bakınca..araziyi çözüyorsunuz

kardes biz harita yapan bi gurup olarak senin haritayı bu ayın en iyi haritası olarak sectik ve eğer kabul edersen seni gurubumuza alıp bu haritayı dahada genişletme cabalarına girişcez ve birde şöyle bişey eklicez güçük traktörler arkasında yükle yokuş cıkarken kalıcak vede baş aşağı nerken romork itirecek ve geri tuşunada bassanız cok fazla etki etmicek

hocam link kırık baska siteye uplayabilirmisin? rica etsem

pancar felan ekebiyormuyuz kardeş bunda hemde link kırık başka bi linkten verbilirmisin