Kilometre saati

Same argon 3 75 2015 traktörüme kilometre saatı taktırmak yada takmak istiyorum.
Varmidir bana fikir verecek yardım edecek meslektaşlarim.
Simdiden tesekkur ederim herkese.

Bisiklet km saati takabilirsin en ucuzu bu olur sensoru 4x4 saftı üzerine takarsın onuda programlarsin tura göre 1mtde kaç tur dönüyor saft sonra kaç km gittini hızını flan herşeyi kaydeder

Same argon 3 75 2015 traktörüme kilometre saatı taktırmak yada takmak istiyorum.
Varmidir bana fikir verecek yardım edecek meslektaşlarim.
Simdiden tesekkur ederim herkese.

Km saatini kullanım amacı tarlada kaç km ile gittiğini ölçmek içinse navigasyon cihazı al internete gerek olmadan gösterir. O tarz cihazlar direkt uydu üzerinden çalışır telefon tablet vs gibi internet istemez.

Tablet sadece beyin olarak kullanilacak abi gittigin surat degil sadece yaktigin yakittan tut ektigin dekara kadar detayli bir sistem olacak ama km olcmek icin bir sistem kurmam lazim traktore. Yani uzun omurlu bit sistem

Senin projen araçlarda bulunan yol bilgisayarı orjinalde daha sade olanlara tablet ile bağlantı yaparak tüm değerleri görmek işi traktörde altyapı yoksa zor iş.