KİNAO EKEN OLDU MU

Kinao bitkisini ekmeyi düşünen bir arkadasım var ama bizim bölgede hiç eken duymadım Bilgi ve tecrübesi olan arkadaslardan Öner'i bekliyorum

Bu yıl bende bir deneme ekimi yapabilirim 1 parselde.Bu yıl ekecek ya da geçen senelerde eken arkadaşlar varsa buradan bilgi alışverişi yaparsak çok güzel olur...

Fikir aldığımız uzmanlar sulu arazide 400 kg alırsınız diyorlar ama hiç tecrübe etmedik henüz Bi de bunu kime satacaz alıcısı var mi Bolu da yapanlar kime sattı acaba
Burdakiler pancar kooperatifinden tohum temini ettikleri kişilere satmışlar galiba. Ben tarım il müdürlüğü ile irtibata geçtim. Onlarda ocak sonu belli olacak bizim ne yapacağımız dediler. Bende onları bekliyorum.

Belli olunca haberleşelim insallah arkadaşlar benden haber bekliyorlar bizim Bolge de ilk olacak deneme ekimi biz yapacaz

Ben de forumdaki arkadaslardan gerekli bilgi ve tecrübeyi alırız merak etmeyin dedim Bu nedenle hepsi bana ümit bağladılar Aman rezil olmayayim sonunda [emoji4] TrakKulüp e güveniyorum