Kıral Kar Kış Dinlemiyor.. Hızlı ve Öfkeli. (gökoğlu'na armağan.:D)

Ynt: Kıral Kar Kış Dinlemiyor.. Hızlı ve Öfkeli. (gökoğlu'na armağan.:D)

açın kralın önünü arab-*-* abi birazda buraya kar yollayın bualarda hiç yok :(

Maşallah iyi kar yağmış kralın seside soğukta bi başka çıkıyo karadumanda cabası kış günü ne götürüyon abi öyle.Paylaşıma tşk.

yavaş nail abi ramuğu kıracan :D kralın sese bakk hüseyin abi dinlese bunun sesini ağlarr :D :D teşekkrler eline sağlık..

nail abi:) ne bu acele:) kara duman atıyo öle:) kraLL. . . . 2 BUÇUKLA GİTME DÜZ 3 E AT GİTSİN KRAL :)

anayurtlu 3105d link=topic=38773.msg333338#msg333338 date=1296477265' Alıntı:
yavaş nail abi ramuğu kıracan :D kralın sese bakk hüseyin abi dinlese bunun sesini ağlarr :D :D teşekkrler eline sağlık..

zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Nebu şiddet bu celal nail abi kendını bi anda ramazan abinin havuç tarlasında sandın galiba :D römork gitti dedim :D

Abi yawaş hızlı ve öfkeli gibi kralın arkaya 4 tane ağırlık atsan sorun kalmaz bence

Nail abi ve kral ayrılmaz ikili bence hızlı ve öfkeli 5 filminden alıntıdr arkadaşlar tek fark camaro nun yerine 265s var ve şoför nail abi :) nail abi yavaş ya nedir bu şiddet celal abi kralada acı biraz dili olsada konuşsa ... Tsekler nail abi süper paylaşm..

hızlı ve öfkeli muhtar,romogu boşaltıp bir de drift çekseymişin tam olacakmış abi :D krala laf yok işte kral işte muhtar :) çekemeyen anten taksın ;D

paylaşım için tşk kolay gelsin abi tam hızlı ve öfleki olmuş fergusonla iyi iş çıkartmışsın :)

maşallah kömürlü tren gibi koyuverdi rampada dumanı zuha-*-s güzel paylaşım abi emeğine sağlık.

paylasım ıcın tskler abi maşşalah güzel cekiyo senın motor bırde 4x4 alsak sana

Güzel paylaşım Nail abi. Kral ' da baya öfkeli gibi. Paralayacak römorku....:D

nail abi yavaş yaw nebu siddet bu celal köyün için 2 bucukla gidilmez kıracan bir romork daha atalım

ranger link=topic=38773.msg333333#msg333333 date=1296476359' Alıntı:
Maşallah iyi kar yağmış kralın seside soğukta bi başka çıkıyo karadumanda cabası kış günü ne götürüyon abi öyle.Paylaşıma tşk.
keşke hep kıştaki gibi çalışsa.. gırıl gırl..:D remorktaki hayvan gübresi, ahırdan direkt remorka atıyoruz 5-6 günde doluyor, bende bu gün tatile çıkacağım için boşaltıpta çıkayım dedim.. aslında 2 gün daha dolması lazımdı.
anayurtlu 3105d link=topic=38773.msg333338#msg333338 date=1296477265' Alıntı:
önce yavaş denedim, yarım saatte geri zor asıldım çıkamadı ordan..:D video zaten hüseyin e armağan..onada bi kıral lazım, süne falan ilaçlamak için..
Ağır abi link=topic=38773.msg333370#msg333370 date=1296482661' Alıntı:
Nebu şiddet bu celal nail abi kendını bi anda ramazan abinin havuç tarlasında sandın galiba :D römork gitti dedim :D
Bestepeli58 link=topic=38773.msg333371#msg333371 date=1296483124' Alıntı:
Abi yawaş hızlı ve öfkeli gibi kralın arkaya 4 tane ağırlık atsan sorun kalmaz bence
Çağrı link=topic=38773.msg333395#msg333395 date=1296488061' Alıntı:
hızlı ve öfkeli muhtar,romogu boşaltıp bir de drift çekseymişin tam olacakmış abi :D krala laf yok işte kral işte muhtar :) çekemeyen anten taksın ;D
diğer arkadaşların mesajlarını alıntı yapamadım, sakın yanlış anlamasınlar sayfaya sığmıyor..
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler..Hacım: ' dinsizin hakından imansız ...... ' misali.. acıdım kırala bana numara yaptı.:D verdim ayarı nasılda gidiyo gavur..:D

Elim ayağıma uysun kırala bi turbo bide intercooler uygulayacam, gökoğlu tecrübeli bu işlerde.. kırmaz beni gelir heralde bağlamaya..:D

paylaşım için teşekkürler nail abi rampayı bir çıkaydık pazar günü senin işi hallederdik