Kiralık Çiftlik Aranıyor....

Arkadaşlar

Konya merkeze uzaklığı 50-60km den fazla olmayan büyükbaş süt haywancılığında kullanılmak üzere 30-100 haywan kapasiteli müştemilatlı kiralık çiftlik aranmaktadır...

Ynt: Kiralık Çiftlik Aranıyor....

UÖZKAN.77 link=topic=70832.msg812405#msg812405 date=1387383768' Alıntı:
Hayırdır abi.. gelirsen burda var :)

Hayır Umut ustam, şer ile işimiz olmaz...

Konya ' ya 650-700 km uzak olsun demedik ustam ya :)

Ya dün konuşmuştuk ya, mandırası olan bi arkadaş dedi öyle yapacağına gel böyle yap beraber yapalım dedi, ondan bugün 2-3 çiftlik gezdik kiralık arıyoruz...

Bu şekilde başlayacağız seneye IPARD ile 200-250 dekarlık bir yere yapacağız...

Ynt: Kiralık Çiftlik Aranıyor....

Çıktığın yolda Allah yardımcın olsun Murat bey iyi olur modern bir işletme denk gelse işçiliği rahat olur, ben eskilerden bıktım yeniliğe zamana ayak uyduramazsak işimiz zor.

Bazen bende oyle oluyorum ahiri naptin
Devam ediyoruz abi anlaşmalar yapıyoruz sağım sistemlerini araştırdık bayağı teklifler aldık güzel şekilde gidiyoruz bir yandan kaba yem uretimine başlamak lazım onu düşünüyorum yani abi bildiği gibi zorlu bir yolculuğa doğru ilerliyoruz

Bizm koye gecen sene biri yaptirdi 200 250 baslik son sistem hersey mevcut yem karma nh tt 55 traktor falan var bakici yeri saman deposu 2 ay kullandilar simdi nette satilik yakin olsaydi arayipta bulamazsin oyle bi ciftlik