kırmızı oğlanı çalıştırma çabaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: kırmızı oğlanı çalıştırma çabaları

:D eline sağlık kardeşim. Çift akü taksanız belki direk çalışır

Geç de olsa çalışmış neden böyle yapıyor çok şükür bizim kin de bi sorun yok ama :S

Kardeşim Soğukta çalıştırmanın tekniğini bilmiyorsun heralde. İlk başta 4-5 saniye marşa basılır. sonra 5 saniye ısıtılır. Bir daha 5 saniye basarsın çalışmazsa 10 saniye ısıtırsın. 10-15 saniye basarsın alır. Burası çok soğuk olur tohum ekme zamanı 0 derecenin altına düşer. Ben öyle yaparım çalışır. Kışın 5-10 yaşından büyük motorlar çalışmaz burda. 2005 te akraba sıfır 240 almıştı. Tarladan gelmiş stop etmiş gibi basar basmaz almıştı.

kışın daha zor çalıştırısın.benim 398 kontağı çalıştırdığın gibi çalışıyo.6610 da böyle yapıyo

aynı turbo bizmki gaz vermeden çalışmazdı golda marşa basar baasmaz alıyo antifriz koy sen - 29 dereceye kadar o zaman nası olur bak sen

sinanım senın dedgın aralık burasımı yoksa buraysa 3075 ordan gecmez heral :))

aslında kışın depoya 1 litre benzin koysan daha kolay çalışmazmı acaba hem mozot donmaz hemde iyi çalışır bir zararı olurmu acaba

harun oluk link=topic=48285.msg492959#msg492959 date=1324216342' Alıntı:
aslında kışın depoya 1 litre benzin koysan daha kolay çalışmazmı acaba hem mozot donmaz hemde iyi çalışır bir zararı olurmu acaba
oho-*s oho-*s

sinan acıyorsun sen motora yav :D biraz kontağı ısıt 20-30 saniye kadar sonra 15 saniye kadar bırakma kontağı çalısır ben benim 285 e öyle yapıyom tak diye alıyor :D

Video0004
buda benden 1 hafta önce çektim belki inanmıycaksınız ama köyde durmadığımız için 1.5 aydır orda duruyodu öylece :) 55-46 86 model

saimbal link=topic=48285.msg493277#msg493277 date=1324234745' Alıntı:
derken? korktum şimdi :D
sen traktörü çalıştırırsın sonra komşunun garajdan onun mf yi çekerek çalıştırırsınız sonrada tarlada o seni geçer :D

anayurtlu 3105d link=topic=48285.msg493279#msg493279 date=1324234876' Alıntı:
sen traktörü çalıştırırsın sonra komşunun garajdan onun mf yi çekerek çalıştırırsınız sonrada tarlada o seni geçer :D
mf bizim köyde iş yapabilseydi en az 1 tane olurdu ;D zuha-*-s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...