Bugun sabahdan kiymetimizi evine koyup geldik birazda resim cektiyim dedim uzun sure ayri kalcaz..
berat06 22.11.2014 #1 Bugun sabahdan kiymetimizi evine koyup geldik birazda resim cektiyim dedim uzun sure ayri kalcaz..
Ercan AYKUŞ 22.11.2014 #2 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Tekrar hayırlı uğurlu olsun Paylaşım için teşekkürler *098*-
POYRAZLI TALHA 22.11.2014 #3 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hayırlı olsun Berat bana göre E+ serisi Lüks serisinden daha yakışıklı olmuş
Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hayırlı olsun Berat bana göre E+ serisi Lüks serisinden daha yakışıklı olmuş
alipasalierkan 22.11.2014 #4 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Güzel paylaşım. Yeni evine ısınmış gibi...
berat06 22.11.2014 #6 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hepinize tesekkurler saolun hemen servetin unlusunu kapti bizde baya isindik kendisine
Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hepinize tesekkurler saolun hemen servetin unlusunu kapti bizde baya isindik kendisine
Barış UZEL 22.11.2014 #9 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hayırlı olsun Berat yakıtı az işçiliği güzel olsun
G GÜRKAN 22.11.2014 #12 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hayirli olsun, bereketli gunlerde kullanin insallah. Yeni Erkunt logosu ve Kiymet yazisi cok guzel duruyor
Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hayirli olsun, bereketli gunlerde kullanin insallah. Yeni Erkunt logosu ve Kiymet yazisi cok guzel duruyor
H Hacı Mehmet COŞKUN 22.11.2014 #13 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. maşallah .hayırlı olsun bol kazançlar getire.
berat06 22.11.2014 #16 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Saolun daha iyileri sizlerin olsun insallah uzel tarim saol nail abi tesekkur ederim
Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Saolun daha iyileri sizlerin olsun insallah uzel tarim saol nail abi tesekkur ederim
ofas 22.11.2014 #19 Ynt: Kiymet Hanim Artik Evinde.. Hayırlı olsun. İmzanın değişme zamanı da gelmiş.