KOKUYU ALDINIZ MI??

NE GUZELDIR HASAT ZAMANI INSAN SADECE TOPRAKTAN ALIR HAKETTIGINDEN FAZLASINI ZATEN ASLIDA TOPRAK DEGILMIDIR

Ynt: KOKUYU ALDINIZ MI??

BICIM ZAMANI O KADAR GUZELDIRKI TARIF EDILEMEZ EMEGININ KARSILIGINI ALIRSIN O HAFTA NE YEMEK NE UYKU TEK BIR SEY VARDIR AKLINDA FIKRINDE O NIMET!!! GUNESIN SICAGI YILDIRAMAZ SENI ALNINDAN AKAN TERE INAT BIR HISIMLA SALLARSIN ELINDEKI KUREGI!!!

salih ekinler güzel görünüyor inşalah bu sene iyi olurda seviniriz... römorkun markası güzelmiş.VATAN

evet salih dediklerinde haklısın bizim burda harmanı cenazeye benzetirler biran önce kalkması lazım diye herkes mucadele eder

salih kardeş tşkrler paylaşımların için sandımki biçim gelmiş MAŞALLAH mashulde bereketliymişdi burası sizin köymü emegine saglık

tam iki yıl çalışmışsın o tarla için ... para dökmüşsün , her şeyden önemlisi emek harcamışsın ...

her yağmurda her soğukta her sıcakta hemen aklına orası gelmiş ... çocuğun gibi ...

ve en sonunda hasat başlamış ( dert bitmiyor ama ) , emeğinin meyveleri geliyor ... ilk biçilen buğdaydan herkes bir avuç alır bakar buğdaya .... ilk dökülen buğdayın kokusunu tozunu herkes sever ...

salih dostum güzel paylaşım olmuş
ama bizim buralarda pek yotur tarla hasadı olanında ufak çaplı kendince olur ondandırki kokuyu almadım ben...

emeğine sağlık arkadaşım güzel paylaşımlar,
hasat cenazeye benzetilmez,
harman davran derler, yorum bu şekilde dile getirilir..............