Konya Tarım Fuarı New Holland Standı......

Ynt: Konya Tarım Fuarı New Holland Standı......

Bir sorun oluştu resimler yarım kalmıoştı bunlarda devamı....

Yorum için sağol Akgül......

Burda hacı amcalarda çıkmış sinir oluyom böylelerine.....

New Holland ' an son resim....Başka markadalrın devaı gelecek......

Paylaşım için sağol Ahmet, güzel fotolar. Kapalı mekanlara girince fotoğraf makineleri kafayı yiyor ya, hiç güzel resiem çekmiyor.

güzel resimler emeğine sağlık bly makinanın lastik mükemmel bu nh rotovatörlerin orjinaline göre fiyat farkı varmı

NsL link=topic=4158.msg42919#msg42919 date=1212486154' Alıntı:
güzel resimler emeğine sağlık bly makinanın lastik mükemmel bu nh rotovatörlerin orjinaline göre fiyat farkı varmı
Gaspardolar ile nerdeyse aynı fiyattalardı ama değişiklik olduysa bi bilgim yoqq...

Yorumlar için herkese tşk....

traktörler yanıyo valla parlakça bi şey ya valla çok tavatır bunlar yav
[move]NEW HOLLAND[/move]

Yusuf link=topic=4158.msg44581#msg44581 date=1212657244' Alıntı:
Hacı amcalar insan değilmi ki onlara sinir oluyorsun? Tüm insanlara saygı duymalıyız.
ahmet fotoğraf çekerken önüne geçti die öle demiştir....şahsen ben de öle şeyi sewmem bazı admlar war foto cekdimi görüo öküz gibi önüne gecio

Yusuf link=topic=4158.msg44581#msg44581 date=1212657244' Alıntı:
Hacı amcalar insan değilmi ki onlara sinir oluyorsun? Tüm insanlara saygı duymalıyız.
Benim insanlara saygım sonsuz ama insanların bana saygısını bilmiyorum...Bende o yorumu kötü amaçlı yapmamıştım hemen saptırıyorsunuz mesaj yazanda suç.....

akgul link=topic=4158.msg44951#msg44951 date=1212686192' Alıntı:
ahmet fotoğraf çekerken önüne geçti die öle demiştir....şahsen ben de öle şeyi sewmem bazı admlar war foto cekdimi görüo öküz gibi önüne gecio
Aynen akgül sağol yorum için....

eline sağlık paylaşim için teşekkürler