(( KONYA TARIM FUARI TARIM EKİPMANLARI VS )) (2012)

di-YW3J.jpg

di-O3BB.jpg

di-64GL.jpg

di-ZQCI8BBW.jpg

di-Q0ST.jpg

di-SZFY.jpg

di-R1L9.jpg

di-FH8N.jpg

di-MDXE.jpg

di-MSS3.jpg

di-RCGD.jpg

di-BCFK.jpg

di-5PGX.jpg

di-4JC5.jpg

di-AAMB.jpg

di-KYXL.jpg

di-PYYZECBR.jpg

di-8LAG.jpg

di-9S5J.jpg

di-DV38.jpg

di-44UH.jpg

di-DC3W.jpg

di-CY32.jpg

di-FFPK8J8X.jpg

di-65HW.jpg

di-QU45.jpg

di-42C3.jpg

di-FLLV.jpg

di-BUUG.jpg

di-8SQQ.jpg

di-FLH7.jpg

di-DZ5V.jpg

di-XPKK.jpg

di-2793.jpg

di-KLQF.jpg

di-05IY.jpg

di-CZ9Q.jpg

di-3U26.jpg

di-AW3HUAJG.jpg

di-AM76JRH8.jpg

di-WALM.jpg

di-W0ZF.jpg

di-PJA1.jpg

di-H9C3.jpg

di-YA9Q.jpg

di-NK8T.jpg

di-MTX6.jpg

di-3C1R.jpg

di-BKQB.jpg

di-JC7O.jpg

di-411R.jpg

di-E0DH.jpg

BUNLARDA HIZLI TRENDEN GÖRÜNTÜLER İLK DEFA BİNDİK ÇOK GÜZEL 256KM HIZI GÖRDÜ :D 150 ' YE FİLAN DÜŞÜNCE DURDU ZANNEDİP SAĞINA SOLUNA BAKIYOSUN GİTMİYO GİBİ OLUYO :))

di-H0XN.jpg

di-W3WN.jpg

di-T377.jpg

Ynt: (( KONYA TARIM FUARI TARIM EKİPMANLARI VS )) (2012)

bu hvuz tipi romorklarda moda oldu sanırım heryerdi görülüyor :)
emiğine sağlık tşkler ;)

:D Maşallah Volkan güzel eğlence olmuş. Bu ünlünün çizel tipli pulluk tipli karışık aletinin adı neymiş ne işe yararmış ;D

Güzel paylaşım. Ekipmancılarda Konya fuarına sağlam çıkartma yapmışa benziyorlar. Römorklar zaten Konya ' da hep boy gösterisi yapıyorlar. Diğer firmalarda yenilik yapmışlar. Ünlü ' nün kaz ayaklı sabanıda çok ilginçmiş. Çalışması nasıl acaba?

eywallah semih

doganbey1 link=topic=53791.msg563949#msg563949 date=1331823476' Alıntı:
:D Maşallah Volkan güzel eğlence olmuş. Bu ünlünün çizel tipli pulluk tipli karışık aletinin adı neymiş ne işe yararmış ;D
Ewet hacım güzel gündü o aleti bende anlamadım sağına soluna baktım elemanlar oturuyodu sormadık..Neden o şekilde yaptıklarınıda anlamadım bende gerek yok traktörü kasmaktan başka bişey yapmaz o düz kazayağı şeklinde olabilirdi..Ama vardır elbet bi açıklaması :D

O kadar stand gezdik en iyi hizmet BARIŞ makinada vardı çok güzel ağırladılar sağolsunlar anlş-*s Bide hızlı trendeki fotoları atmışsın şuna bak la broşürleri yaydık etrafa gidene kadar okuduk bi baktık polatlıya gelmişiz zuha-*-s

Güzel paylaşım tşk volkan barış makina yenilikleriyle gelmiş ne kadar istiyor arka çift fırçaya birde arkadaki tekerlek gibi şey neyin nesi :S

fiyatları bilmiyoruz arkadaşlar :)

Ağır Abi link=topic=53791.msg564030#msg564030 date=1331827984' Alıntı:
Güzel paylaşım tşk volkan barış makina yenilikleriyle gelmiş ne kadar istiyor arka çift fırçaya birde arkadaki tekerlek gibi şey neyin nesi :S
hasan abi o tekerlek gibi olan çamurda kaymasını önlüyormuş onun hortumu direk traktöre bağlanıyor eğer tarla eğimliyse sağa sola yatıksa ilk düzdün başladığında onu indiriyorsun yere saplanıyor kaymadan ilerliyor işte :) bize lasım aslında makınaın arkası kayıp gidiyo.bayır yan tarlalarda

Merakla bekliyorum :) cumartesi gününü gayet güzel görünüyor fuar :) teşkkürler volkan kameranın objektifine sağlık ;)

yorumlar için teşekkrler..

Tokmakcı link=topic=53791.msg564146#msg564146 date=1331834088' Alıntı:
Merakla bekliyorum :) cumartesi gününü gayet güzel görünüyor fuar :) teşkkürler volkan kameranın objektifine sağlık ;)
ali bizde sizden detaylı fiyat bilgili ve işlevi hakkında bir fuar paylaşımı bekliyoruz artık bizimki aceleye geldi :D
ertac sahın link=topic=53791.msg564207#msg564207 date=1331839134' Alıntı:
http://www.yukleresim.com/di-42C3.jpg
bu barıs ın neresı bılader ? ok kısmı heralde ama cozemedım :)
ewet ertaç ok kısmı pistonu sökmüşler galiba stand ufak olduğu için sola doğru bükmüşler oku.

paylaşım için teşekkürler volkan ekipmanlara nanyurtlulara satrılmıştır diye hiç yazı fark edemedim marka da kararsızmı kaldınız :)