Konyadaki Uçak Kazasında Şehid Olan Pilotumuzun Son Sözleri

Konya ' daki uçak kazasında Türk Yıldızları ' nın ilk şehidi olan Ümit Özer ' in kulenin, ' atla ' uyarısını rağmen uçağını terketmediği ortaya çıktı. Özer ' in son sözü yürek dağladı.

Yıllardır Türk Yıldızları Takımı ' nda gösterilere katılan şehit pilot Ümit Özer ' in uçak düşerken, fırlatma koltuğunu açamadığı ifade edilmişti. Ancak şehit pilotun, fırlatma koltuğunu bilerek kullanmadığı ...anlaşıldı.

KULE: Uçağı hemen terk et! Atla!

ÖZER: Yapamam... Uçağı kurtarmayı deneyeceğim. Bunu yapabilirim. Bu uçakta yetim hakkı var!

Gerçekten duygulandım herkesin okuması bilmesi gerek işte TÜRK budur
Ayrıca arkadaşlar yola çıkmak için hazırlandım kısmetse sabaha kalmadan Konya ' dayım Ömer seni ararım hacım ben numaranı aldım şimdi yola çıkacağım acilen Allaha emanet olun kısmetse Konya ' da görüşürüz...

Ynt: Konyadaki Uçak Kazasında Şehid Olan Pilotumuzun Son Sözleri

: ' ( Adam gibi adam işte Allah mekanını cennet etsin heleki ' ' Bu uçakta yetim hakkı var! ' ' sözü beni derinden yaraladı.

tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum. Şehidimize Alahtan rahmet diliyorum :(

mekanı cennet olsun yüce rabbim geride kalanlarına sabırlar versin

: ' ( : ' ( : ' ( : ' (