köy kıpkırmızı case doldu

Ynt: köy kıpkırmızı case doldu

o case tla ' dan biraz daha az yakar diye düşünüyorum ama tla ' nın buçuğu aradaki farkı azaltacaktır benim tercihim tla olur birde intercooler attır tadından yenmez :D

tl 100 a avrupa değeğilmi neyinden memnun değilsin 2. elini milet çok para diye alamıyor ayrıc 55000 ucuz gibi 60 - 70000 den aşağı yok zaten ok-*-s ok-*-savrupası ise mükenbel case neymiş

EFE YUSUF link=topic=46707.msg444734#msg444734 date=1316238531' Alıntı:
tl 100 a avrupa değeğilmi neyinden memnun değilsin 2. elini milet çok para diye alamıyor ayrıc 55000 ucuz gibi 60 - 70000 den aşağı yok zaten ok-*-s ok-*-savrupası ise mükenbel case neymiş
AVRUPA MODELI ZATEN..MEMNUNUM AMA HERKES KIRMIZIYA BNINCE INSANIN AAKLI KARISIO.. :S

bir zamanlar bizim köyde de 266 277 rüzgarı .esti fakat o rüzgar ardan 3 sene sonra tersine esti .gelen traktörler birer birer geri gitti kalan sayılı

amcamlarda case jx 100 war bzde tl100a ve case in 90lığı war 100lük iyi makine çekişi güzel ama tla nın konforu buçuklu vites özelliği ve shuttlesi yeter dha sürekte arka arkaya girmek kısmet olmadı ama tla nın eksigi yok fazlası war bnce 2sinide kullandm ben söylemeyi unutmayayım benm tla intercool lü blkide ondan dha iyi gelmiş olabilir bana:)