KRAL FIAT HITACHI İŞ BİRLİĞİ

DÜN HAYVANLARIN ALTINI TEMIZLEDIK GÜBRE KURU OLDUGU İÇİN KENDİ KEPÇEMİZ İŞ GÖRMEDİ BELEDİYENİN TRKTÖR KEPÇESİNİ KİRALADIK VE TOPLAM ALTI ARABA OLDU VE GÜBRELERİ 2009 YILINDA EKILECEK OLAN PANCAR TARLASINA ÇEKTİK BUYRUN RESIMLER

KRALDAN GÖRÜNTÜLER

Ynt: KRAL FIAT HITACHI İŞ BİRLİĞİ

ağır abi , gübre parası vermeden , 2009 pancarlarını ve kalite pancarı garanti etmiş....doğal gübre.....

atilla link=topic=6269.msg66042#msg66042 date=1218801648' Alıntı:
ağır abi , gübre parası vermeden , 2009 pancarlarını ve kalite pancarı garanti etmiş....doğal gübre.....
hezeyan olmasın dıye çektik işte abi sağol yorum ıcın

ağır abi link=topic=6269.msg66044#msg66044 date=1218802155' Alıntı:
hezeyan olmasın dıye çektik işte abi sağol yorum ıcın
toprağın neminin kaybetmemesi ve doğal gübre ...çok faydalı diye düşünüyorum..

Topraktan aldığımızın bir kısmını toprağa vermemiz gerekir.Devamlı yeşil gübre üretimi zor olduğu için hayvan gübresini de kullanmak gerekli diye düşünüyorum.

Valla gübre on numara,yanmış acayip verim yapar.Bizimkiler daha yanmadı,biraz daha bekletiyoruz.Seninki açık olduğu için,hayvanların altında ezile ezile tam kıvamına gelmiş.Bizimki kapalı ahır olduğundan,teslikte biriktiyoruz,onun için yanmasını beklemek gerekiyor.
Güzel fotoğraflar,teşekkürler...

güzel resimler eline sağlık mf yi yormuşsun

mrram link=topic=6269.msg66305#msg66305 date=1218895771' Alıntı:
güzel resimler eline sağlık mf yi yormuşsun
kardeşim mf 265 e kan değişiklği gerekir diye düşünüyorum... ağır abi duymasın....