kralın ayağına çivi battı

yonca sulamaya gıttım sabah erkenden tarlaya vardım ve kral topalllamaya basladı ve olan oldu kendı yontemlerımle eve kadr geldım
yorumlar az sonra ltfn

Ynt: kralın ayağına çivi battı

oo ben bu manzaralara alıştım bizim fiatınki hep patlıyor tek korkum birgün altımda patlıyacak dedem bidaha elime vermiyecek

wallamı zor oluyo hasan ama bizimki daha zor biz burda ortalama hesaplıyoz sınıfı nasıl geccez die :D :D :D

Melih BOLSU link=topic=3900.msg39885#msg39885 date=1211981754' Alıntı:
wallamı zor oluyo hasan ama bizimki daha zor biz burda ortalama hesaplıyoz sınıfı nasıl geccez die :D :D :D
ZAMNNINDA CALSISAYDIN ÜÇ BUCUK ATMAZDIN SIMDI LASTIK İŞİDE BASINA GELIR ANLARSIN

insomnia link=topic=3900.msg40245#msg40245 date=1212053149' Alıntı:
bunlar olmazsa olmaz allah büyük kaza bela vermesin geçmiş olsun
HAKLISIN ABİ UFAK TEFEK AKSAKLIKLAR ZATEN BUNLAR OLMAZZSA NAZR DEGR TSK YORUM İÇN

olur be abicim şimdiden geçmiş olsn işinden kalmışsın zaten önler silinmiş iyice bndede 265 lik var bnm önler good year arkalar fulda alcaksan goog year al süper kardesim

bitirimedirne link=topic=3900.msg40329#msg40329 date=1212065748' Alıntı:
olur be abicim şimdiden geçmiş olsn işinden kalmışsın zaten önler silinmiş iyice bndede 265 lik var bnm önler good year arkalar fulda alcaksan goog year al süper kardesim
yorum içn tsk bitirimedirne bi sana deıl tum trkkulup aılesıne uğrayana uğramayana