Krone Big X ve Big X Cargo - Hayrabolu

Ynt: Krone Big X ve Big X Cargo - Hayrabolu

YENİCİ Ayberk link=topic=78611.msg929909#msg929909 date=1414429726' Alıntı:
Bizim mibzeri aldığımız kemal abinin makinelerin yanında duruyor...zengin paylaşım :)
Yorum icin tesekkurler Ayberk. Muhtesem makine, bir o kadar da pahali

Güzel Paylaşım Gürkan Abi, Fotoları Face ' den Görmüştüm Bi An Yurtduşına Filan mı Gittin Sandım Abi İlk Görünce :D
Ne Kadar İstiyolar Buna ? Ve Yatış Nedeni Neymiş :)

Yakın bi Abi ' m Hollanda ' dan leasing ile getirtti bu yıl bundan bir tane. Birebir aynısıydı. Belki de budur, bilmiyorum.

Ödemiş ' den bi girdi, Hayrabolu ' dan çıktı. Korkunç biçiyor. En büyük sıkıntısı nakliye. 'Tırlar taşımaya yetiştiremiyor'muş. Trailer (romork) tam dolu 25 ton alıyor demişti. Isteyene dekar, isteyene ton hesabı biçiyorlar. Fiyat olarak demesi, komple 1 tekliği (1.000.000 lira) buluyormuş.

Yalnız geçen hafta makina bağlanmış diye duydum. İnşallah yalandır, üzülürüm.

Sıkıntıları var sanırsam :) sahibindende satılıktı bize geldi ama daha sonra vazgeçilip danelik mısıra dönüldü şuan hasat yapılıyor.

dustero link=topic=78611.msg961960#msg961960 date=1422055294' Alıntı:
Sıkıntıları var sanırsam :) sahibindende satılıktı bize geldi ama daha sonra vazgeçilip danelik mısıra dönüldü şuan hasat yapılıyor.
danelik mısırı nası biçiyor ? slaj gibi mi

Ali SARAÇ link=topic=78611.msg961966#msg961966 date=1422056144' Alıntı:
danelik mısırı nası biçiyor ? slaj gibi mi

Hayır Krone Cargo slaj biçmek için gelmişti fakat silaj satış fiyati o sıra dip olup mısırlarda biraz sararıp randıman düştüğü için slajdan vazgeçilip daneliğe bırakıldı şuan danelik mısır biçiliyor demek istedim.

Bu kasalı modelin tipini pek beğenmedim bunun kasasız olanları daha pratik olmaz mı?