Kubota 95 düşünüyorum. 2016 dan sonra hi-lo şanzıman üretilmiş. Buçuk ile 36 ileri 36 geri oluyor. Düz viteslilerde ,18-18. Arada 30000 TL fiyat farkı var. Sizce hi-lo bu farkı ödemeye değer mi ?
Çalışacağı saat önemlidir arazide fazla zaman geçirilecekse arazi çoksa hi-lo çok işe yaramakta 30binide hakediyor bence nedeni ise birgün satıştada artı olarak ikinci elde yaramakta hem kullanışlı hemde verdiğiniz paranın dönüşümü mevcut tereddütsüz alabilirsinizKubota 95 düşünüyorum. 2016 dan sonra hi-lo şanzıman üretilmiş. Buçuk ile 36 ileri 36 geri oluyor. Düz viteslilerde ,18-18. Arada 30000 TL fiyat farkı var. Sizce hi-lo bu farkı ödemeye değer mi ?
Kesinlikle hi lo versiyon200 sulu 300 kuru arazide çalışıyoruz. Arazimiz genelde engebeli değil toprak yapısı çok sert. Önerilirinizi bekliyorum
Kubota 9540 , nominal , 95 hp , 316 n.m. tork , 1500-1700 rpm sabit tork aralığı , 2600 rpm max güç noktası , 2700 rpm max çalışma devri bulunmaktadır.200 sulu 300 kuru arazide çalışıyoruz. Arazimiz genelde engebeli değil toprak yapısı çok sert. Önerilerinizi bekliyorum.
Sebze olmayacak. 200 civarinda sulu tarım var. Senede 100 dekar slajlik mısır yetiştirip bicecez, 100 dekar da yonca balya yapacaz. Asıl işimiz hayvancılık.Sebze işiniz olacak mı?
Yaptığımız işe göre 108s in uygun olmadigini düşünüyorumBu modelden memnun kalmayıp M108S modele geçiş yapan oldu.
Hoca bunu başkası söylese eyvallah ama sana hiç olmadı.okadar teknik detay verip inceleyen biri olarak çok yanlış bir düşünce.Hi LO için 30 000 TL fiyat farkı bize göre vermeye değmez. Belki maliyetinin 3 katı fark var.
Hoca bunu başkası söylese eyvallah ama sana hiç olmadı.okadar teknik detay verip inceleyen biri olarak çok yanlış bir düşünce.
Kafan karışmasın.Uzun yıllar kullanacaksın ve bir defa alacaksın kesinlikle buçuklu.gerek yok diyenlere bakma pişman olmazsınHoca kafamı çok karıştırdı.
JD 5R serinin baz versiyonu , 50 bina , tam donanımlısı 70 bina fiyatı vardı, ek donatılar 1 ile 3 bina arası değişirdi.Hoca bunu başkası söylese eyvallah ama sana hiç olmadı. o kadar teknik detay verip inceleyen biri olarak çok yanlış bir düşünce.
2017 model, M9540 , Hi Lo , Ultra kabin , silaj mısır yeri bozma sürümlerinde 4 12" Alpler pullukla tarla vitesi 5 - 5,5 ile ancak çekiyor.Bu konu eski ama fikrimi belirteyim. HI -LO Kkesinlikle traktore fark katacaktır. Kubotalar belirli devirde yuksek torklu makinalar değil uzun aralıkta sürekli güç artışı var.. ilk yüke girdiğinde düşük vitesle girip yükseltmesi rahat devirlenmesi için ideal. Mesela pullugu düz bir ile direk salarsaniz devrini bulana kadar 15 16 gaza kadar zorlanır ama 1 in ağırı ile kalkışı yapıp 5 m sonra 1 seriye atarsanız hiç dinlemez 1500dd den sonra kesintisiz 2600dd ye kadar güç artışı yaşadığınız icin daha çok performans alirsiniz. Yani kalkistan sonra vites değiştirmeniz zor ama powershift ile bu çok kolay ..