Geçen bir konu açmıştım Newholland td90d bluemaster hakkında yorum almıştım yerli üretimmiş vazgeçtim. Aklımda hep Kubota vardı bu sefer kesin kararlıyım bakalım. Lüleburgaz bayii ile görüştük takas traktörüme diğer markalara göre iyi fiyat verdi. ama hala az bana göre
ellerinde traktör olmadığından fuarda yaparız pazarlığı ve satışı dediler. Aramızda pek fark yok anlaşırız diye ümitliyim kafamda bi rakam var olursa olur diyorum bütçemiz belli. Fuar 25 mayısta günler durdu geçmiyor sanki
Babam altı yüksek traktör iyi gibi duruyor dedi oda bakıma gelmiş birinin traktörüne çekici üstünde bakabildik adam çeltikte kullanıyormuş ona rağmen yıpranmamıştı. 2016 modeller gelmemiş daha beklemek ne kadar zormuş
Eskiden fiat 780imiz vardı onunla büyüdüm turuncu italyandı. buda Turuncu görünce gözlerim parlıyor. Hadi bakalım hayırlısı diyorum.. 
ellerinde traktör olmadığından fuarda yaparız pazarlığı ve satışı dediler. Aramızda pek fark yok anlaşırız diye ümitliyim kafamda bi rakam var olursa olur diyorum bütçemiz belli. Fuar 25 mayısta günler durdu geçmiyor sanki