Kubota M9540 Özdöken Fransız Tip Dip Patlatan

[MENTION=386]MUSTAFA361[/MENTION] [MENTION=74421]egemena[/MENTION] , yorumlarınız için teşekkür ederim. Traktör ince lastik, önde ağırlık yok pek tutunamıyor ve çekiş olarak bana göre bir 95 hp çekişi yok...
 

Traktör ince lastik ama 38 jant ve radial, çekiş sirasinda yayiliyo ve tutunmasi epey artıyo. Kaliteli kepce agir değildir, ağırlıklar takılı olmaması büyük hata, en cok zorlayıcı alet takilmis. Ağırliklar fark yaratırdı kanaatindeyim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mert Güroğlu
Güzel paylaşım Mert, fotoğraflardan birşey anlamamıştım..

Toprak tavı hiç fena değil ama yine de biraz yaş geldi bana. Traktörün tekerler kaçırıyor ve az da olsa toprak topluyor ekipman. Biraz daha kuru bir tavda traktör tutunması artar ve toprak ekipmana yapışmaz. Gerekiyorsa kepçe içine ağırlık olabilecek bir şey de konabilir. Kubota'nın tarla performansını yakından görme şansım olmadı henüz o konuda yorum yapamam.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mert Güroğlu
genel olarak güsüz oldugu şeklinde yorumlar var
fakat bana göre gücü yetmeyem motor dedimmi motoru bogulan veya gücü yetmedigi yani boguldugu için oldugundanda düşük vitesle yüksek devir kullanarak ilerlemek şeklinde yorumlarım.
burda motorda bogulma yok vede ilerleme hızı iyi fakat yere tutunması yetersiz yere tutunmakta agırlıkla olabilir lastik secimi ve hava basıncı etkendir
kubotalar emsalerine göre hafif fakat hafifliginin avantajlarıda var yerine göre dez avantajıda var
 
  • Beğen
Tepkiler: Mert Güroğlu

Benzer Konular