Kubota me 9000 serisi keşan dan:)

Ynt: Kubato me 9000 serisi keşan dan:)

eyvallah ortağım bakalım bunu sattıracak olan biz çifçileriz eğer bizim beklentilerimizi karşılarsa bu motor satılır ama karşılamazsa satılamaz bu kdar basit:D

dogan cım eline saglık cok güzel olmuş ya kac hb videyodakiler arkalar biraz zayıf gibi aks filan kesermiki

nforcer link=topic=31119.msg264825#msg264825 date=1269883381' Alıntı:
eline sağlık ortağım..bu kubatolar ses getirebilir :D +
yok be ismail,hiç sanmıyorum,bikere tipinde iş yok,arka paçalar falan,işboranın gelişmişi de şuna

samsunbafra link=topic=31119.msg264884#msg264884 date=1269892561' Alıntı:
yok be ismail,hiç sanmıyorum,bikere tipinde iş yok,arka paçalar falan,işboranın gelişmişi de şuna

:) yeni seri bi modeli var 2011 de turkiyede satısa cıkıcak onların tipi cok guzel.. kalitesine gleince japon kalitesi öyle işborayla falan kıyaslanamaz.. bi çok yerli ve ital markadan daha saglam ve dayanaklı ben baya inceledim.. o arka parcaların mesela hidrolik kaldırma kapasitesi 4000kg :) ve tum parçlarını kendileri üretiyor üzerindeki şanzuman süper vites aralıkları sunuyor ve hidrolik shutle lı kullanması çokl zevkli ön yargıyla bakmayalım derim..
ayrıca dogancan henuz okumamış olmalı sorunu 'dolcevita' çumralı abimiz 95bg güçünde..turbo intercollerle..
yarıca bide bu traktörde plastik kullanımı minimum her yeri metal deposu falan v.s yeni yerli üretimlere göre farklı duruyor..

eyvallah yavuz abi görmemiştim yeni gördüm.yavuz abi biz dedemle gideceğiz eğer dedem motoru beğenirse,ısıırsa belki alabilir ama o kadar çok para vermez seninle irtibata geçeriz eğer ki almayı istiyorsa:D

doganbey1 link=topic=31119.msg264927#msg264927 date=1269941233' Alıntı:
eyvallah yavuz abi görmemiştim yeni gördüm.yavuz abi biz dedemle gideceğiz eğer dedem motoru beğenirse,ısıırsa belki alabilir ama o kadar çok para vermez seninle irtibata geçeriz eğer ki almayı istiyorsa:D
olur kardeşim elimden geldigince yardım ederim.. ama kullanın falan öyle karar verin.. eger niyetiniz olursa sana kullanan kişilerinde telefonlarını veririm ararsın sorarsın memnunlarmı degillermi v.s fiyat konusundada elimizden geleni yaptırırız istanbuldan :)

samsunbafra link=topic=31119.msg264884#msg264884 date=1269892561' Alıntı:
tipten kaybediyo desene :D same ve johndeere ile falan kıyaslanmaz bence....tabi zamanla görürüz alanlar olacaktır elbet...iş bora düz yolda hararet yapıyo..daha önce kullanmıştım...4*4tü bide :)

nforcer link=topic=31119.msg265049#msg265049 date=1269967437' Alıntı:
tipten kaybediyo desene :D same ve johndeere ile falan kıyaslanmaz bence....tabi zamanla görürüz alanlar olacaktır elbet...iş bora düz yolda hararet yapıyo..daha önce kullanmıştım...4*4tü bide :)

bence arastırmadan böyle düşünme.. bu japon malı :) ve dunyanın en buyuk dizel motor üreticisinin traktörü.. nh nin fabrikasında sökülüp incelenen bi traktör.. ve ben iki yıldır kullanılan bir tane gördüm gidip kullandım canavar gibiydi adanada karatas ta..2008 model.. yeni tipleri 2011 de gelicek bence gelecegi olan bi marka ama bizdeki nh ve mf fanatikligi biterse böyle kaliteli traktörleride görme fırsatımız olacak.. verdiginiz paraya degicek traktörleri..

ceya023 link=topic=31119.msg265052#msg265052 date=1269967760' Alıntı:
bence arastırmadan böyle düşünme.. bu japon malı :) ve dunyanın en buyuk dizel motor üreticisinin traktörü.. nh nin fabrikasında sökülüp incelenen bi traktör.. ve ben iki yıldır kullanılan bir tane gördüm gidip kullandım canavar gibiydi adanada karatas ta..2008 model.. yeni tipleri 2011 de gelicek bence gelecegi olan bi marka ama bizdeki nh ve mf fanatikligi biterse böyle kaliteli traktörleride görme fırsatımız olacak.. verdiginiz paraya degicek traktörleri..
nh mf değil same jd dedim ben ;) tabi kullanan bilir...

Ynt: Kubota me 9000 serisi keşan dan:)

çekim için teşekkürler.kubota me 9000 ve me 9000 low profıle modelini sakaryada test etme şansım oldu.4 silindir turboıntercoler var susturulamayan ve ve bazı 70 hp motorlardan bile az yakan motoru var.18 ileri 18 geri vites seçeneği ile hem zamandan hemde yakıttan çalıyorsunuz.hidrolikleri 4 ton kaldırma kapasini katolokta yazmışlar yanlış olduğunu düşündük bayi evet yanlış ilave pistonlarla 6 tona çıkıyor dedi :))) ön tarafı zayıf diyen arkadaşıma katılmıyorum 10 tane 45 kg ve 90 kg ağılıkların bağlandığı bar var.önde toplam 540 kg ağarlık var.her traktör taşımaz bu ağırlığı.deybriyaja basmadan ileri geri hareketle kepçe takılmaya en müsait traktör diyebilirim.birde bi speed denilen bir sistem var low profıle ' da traktör tek frene basmadan tek tuşla bir tekerleği sabitleyerek olduğu yerde dönebiliyor.direksiyon turu çok fazla olmasına rağmen konik dişli sayesinde hiç açı kaybetmeden ön lastikleri hırpalamadan dönebiliyor.frenleri kuyruk mili ve deybriyajı yağ banyolu disk.ayrıca yağ basınçlı römork frenini traktörün kendi fren pedalları kontrol ediyor.diğer traktörlerde bu damper kaldırma ucuna bağlanarak elle yapılıyor.herkese saygılar.tekeriniz düz bassın inşallah.....

emeğine sağlık doğancan abi çok güzel bir paylaşım olmuş ben bi ara traktör servisinde çalıştım 4x4 traktörler daha çok ön takım keçe problemiyle yada çiftçeker milinin dışarıdaki orta ORS bilyası dağıldığı için geliyordular bunlar genelde suluk arazide kullanılar traktörlerdi bu ön takım sisteminin bu problemi çözeceğini düşünüyorum ve evet dediğin gibi kabin biraz dar

paylaşım için teşekkürler

sağol kardeşim evet genelde çeltik traltörleri bu problemlerle çokkarşılaştığı için bu traktörler bu sorunu çözecek gibi fakat iş sadece satmakla kalmıyor bunun reklamını yapmak gerek

paylaşım için teşekkürler çok güzel paylaşım olmuş .detaylı anlatmışsın zaman ayırmışsın emeğine sağlık rep nereden veriliyo bilmiyorum forumda araştırdım ama oradaki gibi olmuyor

:D Eyvallah abi senin yorumun benm için rep tir zaten. Elimizden geldiğince detaylı olarak anlatmaya çalıştım.

Aykut, aga destek çık alayım bi kubo bea :D sen balık gönder buraya bea :D

Kardeşim evet güzel makinalar bunlar