KUBOTA ME9000 Kültuvatörde

dün ayçiçek yerlerini hazırlamya başladık, deutz la ilaç attım kubota ile kültuvatör çektik.
bugün yağmur yağacak diye vede yağdı, kubota yı biraz terlettim 255 dekar kültuvatör çekti.
kültuvatör 001
kültuvatör 002

Ynt: KUBOTA ME9000 Kültuvatörde

Ally TOKMAKCI link=topic=41905.msg379589#msg379589 date=1302797338' Alıntı:
Kolay gelsin abi tarla tek parça 255 dekar heralde :D
sağol, yok Ali okadar büyük tarla pek olmaz bizde. videoyu çektiğimiz 50 dekar, daha sonrası 40,30,25,18,10 gidiyor..

paylaşım için tşk kolay gelsin abi bizim burda anca bu ayın sonunda başlanır yerleri hazırlamaya çok çamur girilmiyor

güzel paylaşım. kolay gelsin abi.şu kubotalar çok güzel makinalar geçen inceleme fırstm oldu türkiyedeki çoğu traktörden kaliteli ve ucuz biraz daha satışa önem verseler güzel satış yaparlar diye düşünüyorum.

sayman link=topic=41905.msg379598#msg379598 date=1302798012' Alıntı:
güzel paylaşım. kolay gelsin abi.şu kubotalar çok güzel makinalar geçen inceleme fırstm oldu türkiyedeki çoğu traktörden kaliteli ve ucuz biraz daha satışa önem verseler güzel satış yaparlar diye düşünüyorum.
kardeş adamların dediği söz şu bizi kaliteyi isteyen arayan bulur ....sen fendt e pahalı diyomusun demiyosun eder diyosun 5 sene sonra aynısını buna diyeceksin toyota arabasının reklama ihtiyacı varmı ........................

Paylaşım için teşekkürler Mustafa.. Aysan dan tutta şoförün iş pantalonuna kadar hepsi turuncu..:)
Yaman gidiyo be Aga bu makina..:)

kolay gelsin toprak,bereketli olsun. tarladaki izlere bakılırsa gübreyi saçmışa benziyorsun. tav da iyiydi herhalde, havalar açtığında da tırmıklayıp ekersin artık. kubota konusunda,görünen kadarıyla sadece maşallahı var diyebilirim.

Güzel paylaşım Mustafa abi. Kubota ' yada yeni aysan çok yakışmış. Çokta seri gidiyor. Şöforde sensin heralde. Acemilik geçmişe benziyor. Başta çok seri döndün vallah. Kubota ' nın önler yerden kesildi. Biraz önlere ağırlık takviyesi istiyor sanırsam...;)

kolay gelsin bereketli olsun,burdada rotowatore kültiwatör diyolar.ona da yaylı tırmık ;D

bartu link=topic=41905.msg379588#msg379588 date=1302797291' Alıntı:
sağol, bizim topraklarımızda kıracak kadar taş yoktur..
Buralarda tilleri kıracak kadar taş çok. Taşlı yerlere yaylı ile gidiyoruz. Yoksa bir tiller ayağı 150 TL sop-*-sa