İbrahim abiyle beraber Kubotanın hakkında baya konuştuk.Açıkçası ben pek sevmiyordum kubotayı ama ibrahim abi özelliklerini anlatınca hoşuma gitti.İbrahim abi ve Ben kullananlar ve kullanmayanların görüşlerini bekliyoruz
Yorumlardan belli olur abigezegen link=topic=55238.msg588208#msg588208 date=1335986519' Alıntı:SEN RAHAT OL EMİN KUBATO BİR JAPON DEVİ *098*-
açıklama için sagolceya023 link=topic=55238.msg588215#msg588215 date=1335986834' Alıntı:emin kardeşim kubota bölümünü incelersen aklına takılan her soruya yanıt bulabilirsin ben 13 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım çok memnunum.. farklı ve guzel traktör diger konularda özelliklerinden bolca bahsettim.. kullanması zevk veriyor denemenizi tavsiye ederim en yakın bayide.. bir defa tek çeker traktörden farkı yok her işe uygundur kuyruk mili çok kuvetlidir.. kliması mukemmeldir hiç bi markada bukadar verimli klima görmedim ben.. tek eksiği oks elift benzeri bi sistem yok.. kolla indirip kaldırıyorsun hidroliği.. ayrıca hidrolikleride 4100kg kapasiteli oldukca güçlüdür..duz pompalıdır her turlu mazotla sorunsuz çalışır pompası ömürlüktür yani... traktörün eksozunu bile inceleseniz kalitesini yansıtır... aklınıza takılan soruları sorsanız yanıtlarız ozaman daha faydalı olur sizin için..
Kolla indirip kaldırmak kötü yaceya023 link=topic=55238.msg588215#msg588215 date=1335986834' Alıntı:emin kardeşim kubota bölümünü incelersen aklına takılan her soruya yanıt bulabilirsin ben 13 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım çok memnunum.. farklı ve guzel traktör diger konularda özelliklerinden bolca bahsettim.. kullanması zevk veriyor denemenizi tavsiye ederim en yakın bayide.. bir defa tek çeker traktörden farkı yok her işe uygundur kuyruk mili çok kuvetlidir.. kliması mukemmeldir hiç bi markada bukadar verimli klima görmedim ben.. tek eksiği oks elift benzeri bi sistem yok.. kolla indirip kaldırıyorsun hidroliği.. ayrıca hidrolikleride 4100kg kapasiteli oldukca güçlüdür..duz pompalıdır her turlu mazotla sorunsuz çalışır pompası ömürlüktür yani... traktörün eksozunu bile inceleseniz kalitesini yansıtır... aklınıza takılan soruları sorsanız yanıtlarız ozaman daha faydalı olur sizin için..
ceya023 link=topic=55238.msg588215#msg588215 date=1335986834' Alıntı:emin kardeşim kubota bölümünü incelersen aklına takılan her soruya yanıt bulabilirsin ben 13 aydır kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım çok memnunum.. farklı ve guzel traktör diger konularda özelliklerinden bolca bahsettim.. kullanması zevk veriyor denemenizi tavsiye ederim en yakın bayide.. bir defa tek çeker traktörden farkı yok her işe uygundur kuyruk mili çok kuvetlidir.. kliması mukemmeldir hiç bi markada bukadar verimli klima görmedim ben.. tek eksiği oks elift benzeri bi sistem yok.. kolla indirip kaldırıyorsun hidroliği.. ayrıca hidrolikleride 4100kg kapasiteli oldukca güçlüdür..duz pompalıdır her turlu mazotla sorunsuz çalışır pompası ömürlüktür yani... traktörün eksozunu bile inceleseniz kalitesini yansıtır... aklınıza takılan soruları sorsanız yanıtlarız ozaman daha faydalı olur sizin için..
Aynen,Birde rengi hoşuma kaçmıyor ;Dali_durmuş link=topic=55238.msg588223#msg588223 date=1335987109' Alıntı:bence güzeş bi traktör. tipi hariç hoşuma gidiyor genel olarak.![]()
Kaçlı pulluk takıyorsun.Ve dönüme 1 dönüm 1000 m2 kaç litre yakıyor ?mustafagursacli link=topic=55238.msg588237#msg588237 date=1335987541' Alıntı:Kubotanın en büyük artısı yakıtı ne ona verilen para önemli nede başka bir şey günlük emsalinden akşama kadar 10 ltre az yaksa 50 tl cebinde kalır ...
rengini napacan işleve bak senEmin Ünal link=topic=55238.msg588230#msg588230 date=1335987333' Alıntı:Aynen,Birde rengi hoşuma kaçmıyor ;D
bilader ben daha 9 saatte iken pulluk koştum ve 12 dekar yer sürdü 16 dekara rototiller çekti 40 litreden az yaktı mf ci ve erkuntçu büyük çftçi arkadaşlarım yakıtının çok olmasının mümkün olmadığını söylediler .Emin Ünal link=topic=55238.msg588243#msg588243 date=1335987620' Alıntı:Kaçlı pulluk takıyorsun.Ve dönüme 1 dönüm 1000 m2 kaç litre yakıyor ?
en büyük 2 traktör üreticinden biri yani ya birinci ya ikinci sadece tarımı avrupa ve amerikadan ibaret değil kubota geniş bir coğrafyada yaygın bir şekilde traktör satmakta bunu ben yaptığım umre ziyaretinde öğrendim zatende ondan sonra aldım lafa önce kubo sonra jd ile başlayan çok güney afrikalı çok endonezyalı vb vatandaşı ile karşılaştımkeycom link=topic=55238.msg588259#msg588259 date=1335988336' Alıntı:Geçen neyse yaraşan o demişler. New holland dan vazgeçme, herkes kafa karıştırır, 10 lt az yakarmış tek çekerden farkı yokmuş. bunları test eden dünya şirketleri var, hangi sıralamadaymış kubato? karar senin kardeşim
öncelikle bu biraz ihtiyactan kaynaklanıyor turkiyede istenilen bi özellik ama genel olarak dunyada çokta kullanılmayan bi özellik.. örnegin same lerin de elektronik kontrollüleri hariç oks elift yok explorer serisi kullanıyoruz onlardada yok.. jd ninde bi çok serisinde çok luks olmalarına karsın e lift yok.. zaten dedigin gibi basit bi sistem sadece koyma geregi duymamışlar yoksa burada götürüp bi ustaya uydurma da taktırabilirsin bunun gibi bişey ..Ahmed Gülsu link=topic=55238.msg588229#msg588229 date=1335987291' Alıntı:Diğer her şeyi çok iyi çok güzel de e-lift veya Lifto-Matic gibi bir sistemin olmaması bende bir antipati oluşturdu. Buna artık bir sistem demek bile yanlış çünkü çok basit bir düzenekle traktöre eklenebiliyor ve şu anda çok vasat donanımlı traktörlerde bile bulunan bir siteminin bu denli donanımlı bir traktörde bulunmaması tuhaf, bir o kadar da yanlış. Bizim 91 model 70-56 ' da bile vardı.![]()