Kubota New Holand John Deere Case Valtra McComick Deutz-Fahr Karşılaştırma 2015.

Ynt: Kubota New Holand John Deere Case Valtra McComick Deutz-Fahr Karşılaştırma 2015.

new hollandın kepçe joystiği mükemmel...kepçe performansını bilemem ama...

Ynt: Kubota New Holand John Deere Case Valtra McComick Deutz-Fahr Karşılaştırma 2015.

gaggoş link=topic=80623.msg956626#msg956626 date=1421076584' Alıntı:
new hollandın kepçe joystiği mükemmel...kepçe performansını bilemem ama...
Buradaki Benim Favorim NH T5..

hepsi birbirinden güzel ama yolda YANLIŞ gidiyorlar:)

görüş iyi olsun diye kollar yukarda; 1- dengeyi az-çok bozar, balkon çıkıntı türü yerlere sürter.. 2- şekilde görüldüğü üzre köprüye-altgeçide takılır.. hatta elektrik tahlikesi bile olur..

kova önde ve yere yakın olcak vesselam.. sadece dönüş açın fazlalaşır başkaca bi sıkıntısı yok.. zaten sürerken acemi değilsen önüne değil yola bakıyon.. :)

Birisi benim olacaksa marka farketmez Osman abi hepsi de olur bence sıkıntı yok :D

Ercan AYKUŞ link=topic=80623.msg956858#msg956858 date=1421135302' Alıntı:
Birisi benim olacaksa marka farketmez Osman abi hepsi de olur bence sıkıntı yok :D
Çok güzel demişsin Ercan eğer vereceklerse biz her birine talibiz fark etmez...