KUDRET ile çizer çekerken babamdan fırca yedik iyimi :D

Ynt: KUDRET ile çizer çekerken babamdan fırca yedik iyimi :D

:D
taam baba yaw ;D bide böyle sanırsın radar kurmuşlar gibi herşeyi bilmeleri görmeleri yokmu ;D

Ne Yapacan Kamerayı Yaw :) Kolay Gelsin Tahir Abi ;) Babalar Arada Sıkıntı Çıkarıyor Bu Foto Video İşine :)

Ben de 2 Gün Sonra Babama o İşin Videosunu İzletince 'Tabi Canım Geç Geldiydiniz O Gün' Diyo :D

Güzel paylaşım.
Mevlam onları başımıza eksik etmesin..
Yokluğu her gün ölüm. Hergün

Allah büyük lerimizi başımızdan eksik etmesin ciziyi kaydırdın video çekeceğim diye kızıyo aslında zewkli oluyo yaw böyle

Güzel paylaşım. Babaların hepsi öyle senlik birşey yok...:D Zamanında az benimkilerde bağrınmadılardı. Şimdi o kadar şey yapmıyorlar. Alıştılar. Hatta havaları oluyor. Onları çekince...:D

Volkan ' ın babası kameraya el sallıyor alıştı galiba darısı benim babama oda bigün el sallar inşallah

Babanın kıymetini bil.Bize de keşke arada bağıran olsa arka toplamış gidiyorsun diye.Arada kızmasa nasıl öğreneceksin işi sonra Tahir ;)

alper4u link=topic=73502.msg858645#msg858645 date=1394039039' Alıntı:
Babanın kıymetini bil.Bize de keşke arada bağıran olsa arka toplamış gidiyorsun diye.Arada kızmasa nasıl öğreneceksin işi sonra Tahir ;)
aynen abi kızsın hiç önemli deil tersine hoşuma bile gitti zaten o yüzden burdada paylaşımda bulundum ciddi bisey yok canları saolsun onların

Kolay gelsin , sana Ertac ın kameralardan lazım , daha güvenli olur :)

tahir link=topic=73502.msg858641#msg858641 date=1394038871' Alıntı:
Volkan ' ın babası kameraya el sallıyor alıştı galiba darısı benim babama oda bigün el sallar inşallah
Kolaygelsin tahir :)

Babam acele iş olmadığı sürece bişey demez de acele iş olursa ekmeği bile yedirmez valla ;D

Amcaya selamlarr :)