Kurban Bayramı Kutlaması

Site ve tüm camia ' nın Mübarek Kurban Bayramını Kutlar; Sağlık Temenni Ederim.

Ynt: Kurban Bayramı Kutlaması

elturco link=topic=36442.msg307989#msg307989 date=1289834613' Alıntı:
Site ve tüm camia ' nın Mübarek Kurban Bayramını Kutlar; Sağlık Temenni Ederim.
senin ve tüm müslüman aleminin kurban bayramı da kutlu olsun. Allah kabul etsin...

Arkadaşlar hepinizin Kurban Bayramını kutlarım hayatınızda yeniliklere ve güzelliklere vesile olur İNŞALLAH.

anlş-*s klb-*-s klb-*-s HErkese ii bayramlar büyüklerimizin elini öpmeye paraları toplamaya devam ;D bıy-*s

TÜM İSLAM ALEMİNİN VE TRAKKULÜP ÜYELERİNİN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, MAHSULLERİMİZİN BOL VE BEREKETLİ OLMASINI CENABI ALLAHTAN DİLERİM...

Ynt: bayram kutlaması

allah bütün islam aleminin kurban bayramını mübarek etsin kesilen kurbanları kabul etsin ayrıca site arkadaşlarımında kurban bayramları mübarek olsun

16 Kasım Kurban Bayramı ve Doğum Günüm :)

Arkadaşlarım ve abilerim herkesin kurban bayramını kutlar sağlıklı ve mutlulukla geçmesini temenni ederim. :) bilm-*s ( Elturco konu açmış ama doğum günüm die ayrıyeten açtım kusura bakmayın )

tşk. ederim benhur senn de bayramın mübarek olsun.
da bu benim konu neden siliip buraya mesaj olarak eklendi onu anlayamadım.