Kurbandan 3 ay once Toklu

Kurbandan 6 ay önce alamam cunku iznim o kadar yok ancak 3 ay once alabilirim yada ramazandan once alabilirim kuzu gibi olacak zaten ya iste piyasa kaca olur bilmiyorum o tipker yinede kurbanda 800-900 arasi oluyor arastiracagim bu sene

Kuzumu alacaksınız toklumu alacaksınız ?
Kurbanda Kırıkkale'de küçükbaş gider mi ?

Biz Ankara'da 3 sene üst üste 200 koç götürdük ortalama 55kg gelirlerdi.
1 sene 6 bin zarar ettik 1 sene 10 bin en son 20 bin zarar ettik ve çadıra tövbe ettik.Çadıra götürmeyip kapıda satacaksanız kurban bereketlidir.
Ben mesela çadırda satmaya dayanamıyorum.Benim 2 ay gözüm gibi baktığım hayvanın sırtını bi sıkıyor adam kuzu acısından kendini yere atıyor.Adamı dövsen mi kovsan mı düşünüyosun.Sonra o hayvan satılmadığı için tekrar çiftliğe getiriyosun 1 ayda aldığı kiloyu 1 haftada vermiş oluyor.

Kuzumu alacaksınız toklumu alacaksınız ?
Kurbanda Kırıkkale'de küçükbaş gider mi ?

Biz Ankara'da 3 sene üst üste 200 koç götürdük ortalama 55kg gelirlerdi.
1 sene 6 bin zarar ettik 1 sene 10 bin en son 20 bin zarar ettik ve çadıra tövbe ettik.Çadıra götürmeyip kapıda satacaksanız kurban bereketlidir.
Ben mesela çadırda satmaya dayanamıyorum.Benim 2 ay gözüm gibi baktığım hayvanın sırtını bi sıkıyor adam kuzu acısından kendini yere atıyor.Adamı dövsen mi kovsan mı düşünüyosun.Sonra o hayvan satılmadığı için tekrar çiftliğe getiriyosun 1 ayda aldığı kiloyu 1 haftada vermiş oluyor.

Birde küçük baş etine kokuyor diyen giller var bende onlara karşı pek dostane tavır sergilemiyorum :)

Arkadaslar tesekkurler bugun mal pazarindaydim bu sene kurban olacak koyunlar toptan 500 alinir galiba ben pek koyun isinden anlamam da ama iki senedir ahmet pazarda koyun para etti ekonomik olarak vatandas dana alamayinca koyuna dondu