zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
H Hacı Mehmet COŞKUN 21.10.2012 #3 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. hayırlı olsun ali bey.taşıma yönteminiz cok ilginç.
R rençberçiftci 21.10.2012 #4 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. Hindistan dan mı aldın dicem ama, orada böyle kucaklatmazlar gibime geliyor.
Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. Hindistan dan mı aldın dicem ama, orada böyle kucaklatmazlar gibime geliyor.
A ali_kockaya 21.10.2012 #5 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. face de gördüm.komik geldiği için sizlerle paylaşmak istedim.
Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. face de gördüm.komik geldiği için sizlerle paylaşmak istedim.
A alakazem_43 21.10.2012 #9 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. hahhahhahhahhah yan taraftaki araç şöförü: abi motorla bi inek solluyo bizi
Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. hahhahhahhahhah yan taraftaki araç şöförü: abi motorla bi inek solluyo bizi
A ali_kockaya 21.10.2012 #10 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. vardığı yerde nasıl durdu düşmeden.
S steyr5454 21.10.2012 #11 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. hay allah nasılda durmuş öyle ;D ;D ;D ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. hay allah nasılda durmuş öyle ;D ;D ;D ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
S S.balci17 06.11.2012 #12 Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. bian romörkun ustunde bi inek bekliyordum şaşırdım .D aslında bunları anlıyorum ttutup baglarsan gider yani
Ynt: Kurbanlığı aldım.kasabadan gelirken. bian romörkun ustunde bi inek bekliyordum şaşırdım .D aslında bunları anlıyorum ttutup baglarsan gider yani