Lamborghini traktörler güzeller ama üretimleri sınırlı diye biliyorum ve sadece İtalya'da ki zengin çiftçiler varsa kullanabiliyor, tabi fiyatından dolayı. Yurt dışına gönderme yok diye biliyorum, başka fikri olan?
Bizim köyde birkac tane 774-80 modeli ve bir tanede 1050 modeli vardi , zamanla hepsi satıldı, ikinci el piyasasi cok iyi değildi, parca arıza durumunu net bilmiyorumLamborghini traktörler güzeller ama üretimleri sınırlı diye biliyorum ve sadece İtalya'da ki zengin çiftçiler varsa kullanabiliyor, tabi fiyatından dolayı. Yurt dışına gönderme yok diye biliyorum, başka fikri olan?![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 52616
Ben satışı yok diye biliyordum, şimdi karşılaştım, Türkiye'de 3 bayisi varmış. Ve satılıyor muş ta. Satılması şaşırtmadı, Yurt dışına gönderilmesi şaşırttı beni. Malum, yapımı maliyetli.Bizim köyde birkac tane 774-80 modeli ve bir tanede 1050 modeli vardi , zamanla hepsi satıldı, ikinci el piyasasi cok iyi değildi, parca arıza durumunu net bilmiyorum
Cevap için teşekkür ederim traktörler, peki bunlar kaç beygir? Biliyor musun?Trakya civarında birkaç tane var
Lamborghini _ same _ hüerliman ve son olarak da Deutz katıldı SDF grubuna.Lamborghini traktörler güzeller ama üretimleri sınırlı diye biliyorum ve sadece İtalya'da ki zengin çiftçiler varsa kullanabiliyor, tabi fiyatından dolayı. Yurt dışına gönderme yok diye biliyorum, başka fikri olan?![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 52616
modelini hatırlayamadım ama bakmıştım eskiden 80 ila 90 arası idiCevap için teşekkür ederim traktörler, peki bunlar kaç beygir? Biliyor musun?
Güzel tespit, teşekkürler, o dediğiniz SDF grubu Türkiye'de seviliyor. Bu arada Hürliman'da iyidir.Lamborghini _ same _ hüerliman ve son olarak da Deutz katıldı SDF grubuna.
Lamborghini bin çogu serisini same de bulabilirsiniz birebir aynıdır. Kaput dahil şekli aynıdır sadece renk ve model ismi farklı.
Örnek olarak atıyorum
Lamborghini grand prix 75 ve same Explorer classic 75
Tamamen aynı renk ve marka model hariç Ekli dosyayı görüntüle 52620Ekli dosyayı görüntüle 52621
Teşekkürler.modelini hatırlayamadım ama bakmıştım eskiden 80 ila 90 arası idi
TractorData.com - Farm tractors
www.tractordata.com
bu siteden tüm traktörlerin teknik özelliklerine bakabilirsiniz
Rica ederim. Dediğim gibi hepsi aynı. Ama satış konusunda same ve Deutz bir iki tık önde Lamborghini ve hürliman pek bilinmediği için satması zor oluyorGüzel tespit, teşekkürler, o dediğiniz SDF grubu Türkiye'de seviliyor. Bu arada Hürliman'da iyidir. Ekli dosyayı görüntüle 52622
Eyvallah!774-80 var en az iki tane, genellikle onlardan var civarda. 80 beygir gücünde.
R3 ler güzel, fiyatı da şu Corona Virüs pandemisin den çıkartırsak bedavaya geliyor. Ama şimdi ki traktörler gibi iyi midir bilemiyorum. 2. Elleri de bedavanın ötesi.R3 serisinden vardı.
Biraz geç görmüşüm. Bana kalırsa Same ve Duthz Fahr daha iyiler, bilinse de bir tık aşağı satarlar.Rica ederim. Dediğim gibi hepsi aynı. Ama satış konusunda same ve Deutz bir iki tık önde Lamborghini ve hürliman pek bilinmediği için satması zor oluyor