...:::LANDİNİ LEGEND 125 & CHAMPİON GREDER

...:::LANDİNİ LEGEND 125 & CHAMPİON GREDER

arkadaşlar bu greder 4 silindr motorunu deiştrmşler bizim landini hoplatıo grederi çekiştirecektikte adam dedi siznki çeker dedi ;D zuha-*-s zuha-*-s *098*-

tarlada çamurbi yer wardı hidrolik sonuna kadar kalkık ama patlatma batıp gidiodu dingile kadar batp gitti motor

patlatmanın bıçağı

tarlada taş warmş motorda güçlü gelince koca bıçağı kırdı şyt-*-sa

buda torpil bıçağın arkasından deilk acıo taban suyu için faydalıymış

arkadan bi resm

Ynt: ...:::LANDİNİ LEGEND 125 & CHAMPİON GREDER

atacan greder olupta motoru 4 silindir......gerssni sen düşün ama şu bi gerçe k yakıtı baya az sabh 6 dan akşam 19.00a kadar deppoyu bitrmiyo

mancax link=topic=3637.msg111478#msg111478 date=1229471803' Alıntı:
guzel paylaşım ... legen 125 in arkadasın guzel durmuş ;)
saol...:D

HellBoysTR2 link=topic=3637.msg124558#msg124558 date=1230750338' Alıntı:
iş yapmas bu makina ben gordum mustafabylide yerinde zıplıo anca mazot düşmanıı :D
arkadasım getir 3105le bağlıyalım..

BNCEDE İŞ YPMASS ARKDASIN DEDGI GIBI MUSTFABylıde gordum mazot dusmanı we yerınde zıplıor:S yazık akgulde sewınıor iyi bı motor dıe:D

memcoscagatay link=topic=3637.msg126685#msg126685 date=1231006348' Alıntı:
BNCEDE İŞ YPMASS ARKDASIN DEDGI GIBI MUSTFABylıde gordum mazot dusmanı we yerınde zıplıor:S yazık akgulde sewınıor iyi bı motor dıe:D
hehe tmm...sensin senn powerfarm95 den daha cok iş yaptğı ve az yaktıgı kesin....neden tarlaya kosmuyoz...

adamın parası varki almış mazotuda var alan razı veren razı :D ne oluyo anlamadım :D yakıyo ama yaktığı kadar gidiyo
buyuk traktör birazda yaksın ne var :D

fazla zorlama istersen traktörü benim landininin başına gelenler senin landiniyede gelmesin.. biliyosun arkayı bi dağıttımı bidaha kimse toparlayamıyo...