Günün İşinden Bir Fotoğraf ve Yorum

Hocam afiyet olsun, biz bazlama diyoruz...
İçine peynirli soğanlı iç hazırlanır ,isteğe göre yaglanir, sıkıca dürülür .eskiden sıkmaç derdik,o da kibarlasti sıkma oldu...
Teşekkür ederiz, sac üstü haşhaşlı gözleme olsa daha başka olurdu, çocukken haşhaş ekerdik, yasaklandı. Bir demlikte porselen çaydanlıklı semaver çayı olacaktı, nerdeee.
 

Benzer Konular


Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt