Landini ve Uzel ortakmı oluyor?

Landini ile Uzelin ortaklık görüşmesi yaptığı söyleniyor.Ne derece doğru bilmiyorum.Landininin temsilciliği olan karacabayı tanıyan arkadaşlar varsa ilk elden bilgi alabiliriz.Uzeli satın alan traktör firmasi büyük bir pazar oranına oturacak demektir.

Ynt: Landini ve Uzel ortakmı oluyor?

yanex link=topic=25275.msg207499#msg207499 date=1251137828' Alıntı:
Landini uzeli alacak kadar gücü olabilirmi aceba
Bilmiyorum bilmek için italyan şirketin ne kadar mali büyüklüğe sahip olduğunu bilmek gerekiyor.Neticede bu bir söylenti.Ancak uzelin mali zorluğa düşmesi nedeniyle kendine yağlı müşteri aradığı da ortada.

uzel bi ara polonyali ursuza talip olmustu polonya pazarina phantom ve gold serisini satmak icin ama anlasamadilar landini ile hic anlasamazlar

Uzel masseyle güçlü bence yoksa uzelin bir numarası yok. Landiniyide iyi araştırırsanız massey ve perkinsle ortaklığı var

uzel tek başına bir hiç.Landini ile uzeli karşılaştırmak hata olur.Landini nerde uzel nerde alabilir mi falan yapmayın arkadaşlar...

alabilir mi alamazmı bilmem ama ben uzelin türk şirketi olarak kalmasından yanayım.
şu an için pek bir varlık gösteremeyebilir fakar dünyanın 8. büyük traktör üreticisi ileride kendi tasarımı kendi traktörleriyle kendi patentiyle gurur kaynağımız olabilir.