Landwirstchafts Simulatör 2009 Gold Nasıl yükleniyor.

Bu oyunun Nasıl yüklendiğini Anlatırmısınız. Ben indirdim ama yükleyemedim. Bi yardımcı olacak olan varmı?

Ynt: Landwirstchafts Simulatör 2009 Gold Nasıl yükleniyor.

basbaya o rarlardan çıkan dosyayı daemon tools programı kullanarak mount image seçeneğini kullanarak imajını alıyosun yani sen o seçeneği bi seç orda dosya seçmeni istiycek rardan çıkan dosyayı gösterceksin programa gerisi setup zaten.ama oyunu kurduktan sonra mesela her pcyi açıp kapatışında daemonla sadece gösterme işlemini yapmalısın yoksa oyun oyun cdsini takın cinsinden bir hata veriyor daemon tools programıyla yaptığın bu işlem pcye cd takılmış gibi gösteriyor.

czxzcxzcxz.jpg

Bu Soruna Çözüm Bulabilecek Varmı Demon Toolsda Gösteriyorum Fakat Bu Çıkıyo Yeniden Dene Diyorum Yine Aynı Tekrarlıyor Yardım Lütfen

o sorun yer göstermemenden kaynaklanıyor.daemon tools,u açıp oyunun yerini gösterince düzelir.

Yer Göstermek Derken O Nasıl Oluyo Kurduğun İso Dosyasını Gösteriyorum İŞte