Landwirtschafts Simulator yama istek bölümü!!!

Ynt: Landwirtschafts Simulator yama istek bölümü!!!

öyle yamalara daha hiç raslamadım ama rastlarsam emin ol siteye koyarım

arkadaşlar bana ot biçme ile römorkunu bulabilirmisiniz yamlız ikisine ismi dosyalı olsun hani programınan yüklüyorduk yaa işte o dosya dan olsun

soner42 link=topic=5579.msg60737#msg60737 date=1217406591' Alıntı:
arkadaşlar bana ot biçme ile römorkunu bulabilirmisiniz yamlız ikisine ismi dosyalı olsun hani programınan yüklüyorduk yaa işte o dosya dan olsun
oy biçme yamasının lsmi biçiminde yaması sanırım yok bulursam paylaşırım....Ama zaten ot biçme yaması zaten setup biçminde nasıl lsms instal şeklinde nasıl olcak anlamadım eğer o yamaları sadece ekipmanlarını yani romork ve biçim ekipmanını paylaşsak bile ot biçemessin çünkü ot yamayla gelen bişey (benim bildiğim...)

arkadaşım resim koy ne link görünüyor nede başka birşey resim koy diyorum video koydum diyorsun

ARKADAŞLAR BU OYUNDA HİÇ BİŞEY ALAMIYORMUYUZ KENDİMİZ HEP YAMAMI

hepsi yamayla yapılıyor aldığın tek şey var o da mazot ama sorunun yeri burası değil biliyosundur...

arkadaşım gecenlerde yayınlamış oldugun data klasörüne daha hala cözüm bulamadım 4 gözle bekleyiyoruz kopyala yapıştır 2 die geçiyor.

arkadaşım burası yama istek bölümü yamada problem yok problem olan senin pc ben 5 farklı bilgisayarda denedim çalışıyor

bak arkadaşım ben pc bi sorun oldugunu zannetmiyorum ayrıca vista işletim sistemi kullanıorum.

nasıl yani yapamadın yaa basbaya dedigin gibi yaptık işte tam oyuna girecek siyah ekran cıkıor normalde daha öncesi oyunda hiç bi problem yoktu

tamam arkadaşım burası yama istek bölümü sorunun varsa sorunlar bölümüne yazrsan kısa sürede cevap alıcaksın

Oyun alman yapımı olduğu için bu yamaları yapanlar da almanlar bu yüzden türk markaları yok dünyaca bilinen markaları isterseniz bulabiliriz ama tümosan erkunt vs traktörler yok

arkdaşlar banada massey ferguson 240 bulabilirmisiniz yada eski traktörleri şimdiden tşkr edrm.