LASTİKLERİNİZİ NASIL TEMİZLİYORSUNUZ ?

arkadaşlar traktörünüz çamurlandı yıkıyormusunuz hele lastikler çamur içindeyse uğraşıp temizliyormusunuz öyle bırakıyormusunuz temizliyorsanız nasıl neyle

Ynt: LASTİKLERİNİZİ NASIL TEMİZLİYORSUNUZ ?

İlk önce bir su tutuyorum.1-2 dk bekliyorum yumuşuyor.Sonra basınçlı su ile geri yıkıyorum )))

Traktörü yıkamaya başlamadan önce, köyün dış asfalt yollarında biraz hız yapınca temizleniyor.. Yıkayıncada kenarlarını arap sabunuyla yıkıyorum Parlıyor resmen ;)

fırça ve hortum yeter <3 ;D ;D hacı çamurlu lastikleri bir gece yatırmaz :D eskiden pedere 480ni bezle kurulatırmıştı bide ;D ;D

arkadaşlar eskiler bilir bizim dede wardı traktör çatarladan geldimi yıkayacaksın sabaha temiz olacak temiz binecek yarın çamura girse bile temiz traktörle girecek duva*-*0

2 Saat Güneşin Altında Duruyor Kuruyor, Bi Tur Atıyorum Motorla... Daha Sonra Basınçlı Yıkama Makinası İle Yıkıyorum...

tarladan dönerken dereye girip bikaç tur gezindiğimde tertemiz oluyor :D

kRnbL_59 link=topic=54395.msg575599#msg575599 date=1333700408' Alıntı:
tarladan dönerken dereye girip bikaç tur gezindiğimde tertemiz oluyor :D
Arada sırada bende öyle yapıyorum... :)
furkan efendibeyoğlu link=topic=54395.msg575605#msg575605 date=1333704705' Alıntı:
ilk önce su tutup kabasını yumuşattıktan sonra tazikli su tutarım temizlerim
Genelde bende öyle yapıyorum :)

furkan efendibeyoğlu link=topic=54395.msg575605#msg575605 date=1333704705' Alıntı:
ilk önce su tutup kabasını yumuşattıktan sonra tazikli su tutarım temizlerim
tazikli suya gerek yok :D traktörü genelde çamurlanınca yıkarız komple. başlamadan önce ilk olarak lastikleri ıslatırım sonra motoru yıkarım sonra lastikteki çamurlar hemen kabarıyor. fırcaya bile gerek kalmıyo normal çeşmenin suyu yetiyor :)