PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Latıtude&C5&508 anketi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meskisehiri" data-source="post: 1386695" data-attributes="member: 2"><p>4 sene 1.6 e-HDI Executive MCP şanzımanlı C5 kullandım. Yaklaşık 80.000 km yol yaptım, bir sorun yaşamadım. İstersen bunun hakkında bilgi verebilirim. </p><p></p><p>2.0 motorla ilgili bildiğim 138 ve 163 hp olmak üzere iki modeli var, her iki modelde de tam otomatik şanzıman kullanılıyor. Ayrıca 2011 modelden yüksek 2.0 motorlu C5 bulman zor olabilir, çok az sayıda var, onlar da zaten fanatiklerinde ve pahalı. 508'e gelecek olursak durum onda da aynı. İstediğin modellerde bulman zor.</p><p></p><p>C5 ile 508'de kullanılan parçalar, teknolojiler ikisinde de aynı. Sadece iç ve dış tasarımları farklı. 508'in yeni modelleri Türkiye'ye geliyor diye daha fazla tutulur, daha pahalıdır. D segmenti araçlar büyüktür, uzun yol arabasıdır, her yere kolay girmez, parçaları pahalıdır, her ustaya gösteremezsin, fazla elektroniktir, ucuz buldum diye kesinlikle alınmamalı, temizini almazsan çok uğraştırır, bunu iyi düşünmek gerekir. Hem 508 hem de C5 için söylüyorum, temiz ve bakımlı alırsan fiyat/performans araçlarıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meskisehiri, post: 1386695, member: 2"] 4 sene 1.6 e-HDI Executive MCP şanzımanlı C5 kullandım. Yaklaşık 80.000 km yol yaptım, bir sorun yaşamadım. İstersen bunun hakkında bilgi verebilirim. 2.0 motorla ilgili bildiğim 138 ve 163 hp olmak üzere iki modeli var, her iki modelde de tam otomatik şanzıman kullanılıyor. Ayrıca 2011 modelden yüksek 2.0 motorlu C5 bulman zor olabilir, çok az sayıda var, onlar da zaten fanatiklerinde ve pahalı. 508'e gelecek olursak durum onda da aynı. İstediğin modellerde bulman zor. C5 ile 508'de kullanılan parçalar, teknolojiler ikisinde de aynı. Sadece iç ve dış tasarımları farklı. 508'in yeni modelleri Türkiye'ye geliyor diye daha fazla tutulur, daha pahalıdır. D segmenti araçlar büyüktür, uzun yol arabasıdır, her yere kolay girmez, parçaları pahalıdır, her ustaya gösteremezsin, fazla elektroniktir, ucuz buldum diye kesinlikle alınmamalı, temizini almazsan çok uğraştırır, bunu iyi düşünmek gerekir. Hem 508 hem de C5 için söylüyorum, temiz ve bakımlı alırsan fiyat/performans araçlarıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Latıtude&C5&508 anketi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt