Sayar oto yetkinler traktör vs...motor parçaları istanbuldan levend 60 tm30Parçaları sayar otomotivden mi temin ediyorsunuz genel olarak
Sayar oto yetkinler traktör vs...motor parçaları istanbuldan levend 60 tm30Parçaları sayar otomotivden mi temin ediyorsunuz genel olarak
Yaptırdıkça çıkar masraf ufak tefekBabamın 154 leylandına bakım yaptırıyoruz. Traktörler konusunda pek bilgim yok. Bilen arkadaşlar cevaplarsa bazı sorularım var.
-Motor yağı ne kullanmalıyım?
-Şanzıman diferansiyel bunların yağı kaç numara nasıl olmalı?
-Hidrolik sistem ayrı bir depodan yağ basıyor. Bu yağ kaç numara olmalı?
-Başka yağ değişimi gereken yerler var mı?
-Hidrolik kolları ayarlarken kullanılan kolun ikiside ayarlı olsa bir sorun olur mu?
-Orta kolda ince diş kalın diş kare diş nedir nerde kullanılır avantajları ne?
- Hidrolik orta kol taktırsak pompa kaldırır mı kolların toplam gücü artar mı? Fiat hidrolik taktırdık.
-Ön düzende eğri massey mi düz dingilmi daha iyi olur?
- Sanayiye girmişken mutlaka baktır kontrol ettir dediğiniz yer var mı?
parça çok hangisinden bahsediyorsunNedr o parca ustam
Bendede 154 var 400 lük ilaçlama bile taşımıyor arka pistonu çift segman yaptırdım yine aynı fiatın hangi pompasını kullandınız takılması kolay mı kullanımından memnun musunuzBabamın 154 leylandına bakım yaptırıyoruz. Traktörler konusunda pek bilgim yok. Bilen arkadaşlar cevaplarsa bazı sorularım var.
-Motor yağı ne kullanmalıyım?
-Şanzıman diferansiyel bunların yağı kaç numara nasıl olmalı?
-Hidrolik sistem ayrı bir depodan yağ basıyor. Bu yağ kaç numara olmalı?
-Başka yağ değişimi gereken yerler var mı?
-Hidrolik kolları ayarlarken kullanılan kolun ikiside ayarlı olsa bir sorun olur mu?
-Orta kolda ince diş kalın diş kare diş nedir nerde kullanılır avantajları ne?
- Hidrolik orta kol taktırsak pompa kaldırır mı kolların toplam gücü artar mı? Fiat hidrolik taktırdık.
-Ön düzende eğri massey mi düz dingilmi daha iyi olur?
- Sanayiye girmişken mutlaka baktır kontrol ettir dediğiniz yer var mı?
kumanda kolu basıncı tam olarak pistona iletmiyorsa kawasaki pompası da taksanız işe yaramazBendede 154 var 400 lük ilaçlama bile taşımıyor arka pistonu çift segman yaptırdım yine aynı fiatın hangi pompasını kullandınız takılması kolay mı kullanımından memnun musunuz
S.a abi, bizde de leyland 154 var. Bu aralar hidrolik yağını şanzımana vermeye başladı, Arada bi şanzımandan fazla yağı alıp hidrolik kazanına geri koyuyoruz. Çalışırken hidrolikler çok iyi fakat stop edince 2-3 saatte hidrolikleri salıyor.Önceden bir ay bile çalıştırmasak hidrolikleri salmazdı. Bu arıza piston keçesini değiştirince çözülür mü?Ynt: leyland 184 onarım
Hidrolik piston keçesini değiştirdim
Aleykümselam...Konu hakkında tarafımca size özel mesaj gönderilmiştir...S.a abi, bizde de leyland 154 var. Bu aralar hidrolik yağını şanzımana vermeye başladı, Arada bi şanzımandan fazla yağı alıp hidrolik kazanına geri koyuyoruz. Çalışırken hidrolikler çok iyi fakat stop edince 2-3 saatte hidrolikleri salıyor.Önceden bir ay bile çalıştırmasak hidrolikleri salmazdı. Bu arıza piston keçesini değiştirince çözülür mü?
Merhaba.154 Austin arka tekerde kare bir vida var. Oradan yag mi konmasi gerekiyor, kac numara ve ne kadar olmali. Tesekkurler.Yaptırdıkça çıkar masraf ufak tefek
hidrolik pistonunun yukarısında serçe parmak kadar ucunda küçük topuz olan askı kilitleme sistemi vardır o kilitli kalmıştır.MERHABA LEYLAND KULLANAN VE SEVENLER BENDE 1982 MODEL LEYLAND 184 VAR GEÇENLERDE PULLUK TAKACAKTIM AZ BİR ŞEY HİDROLİĞİ YUKARI KALDIRDIM VE GERGİN HALDE KALDI ŞU ANDA İNDİRMİYOR BORULARIN BAZILARINI SÖKTÜM GEVŞETTİM ÜZERİNE ÇIKTIM VS AMA İNDİRMİYOR BİR HAFTA SONRA DURDUĞU YERDE VİTESLERDE GEÇMEDE SIKINTI YOK FAKAT GİDERKEN VİTES GEÇMEME PROBLEMİ YAŞAMAYA BAŞLADIM ÇEKTİM KENARDA DURUYOR MAKİNE ACABA HİDROLİK NEDEN İNDİRMİYOR NASIL NEREEN HİDROLİK KOYULACAK BUNA AYNI ZAMANDA VİDESLERLE BİR BAĞLANTISI VAR MI ACABA KOLLARIN BANA KONUYA HAKİM OLAN BİRİ BİLGİ VERİRSE ÇOK MEMNUN OLURUM TEŞEKKÜR EDERİN HERKESE HAYIRLI GÜNLER DİLERİM