Lg avenue


balıkesirde sygenta firmasının bayisi varsa alırız arkadaş bu sene ekmiş 25 dm başak taneleri doldurmuş dedi dün ceyhan 99 lar yarısındaymış
doğrudur bizim Bulgaristan da bu çeşitler var çok iyi olduğunu söylüyorlar bakalım seneye belki ekerim bende en yüksek verimli indjineo çeşidi diyorlar
Screenshot_20200517-164015.jpg
Screenshot_20200517-164008.jpg
Screenshot_20200517-163959.jpg
Screenshot_20200517-163945.jpg
Screenshot_20200517-163945.jpg
Screenshot_20200517-163855.jpg
 
balıkesirde sygenta firmasının bayisi varsa alırız arkadaş bu sene ekmiş 25 dm başak taneleri doldurmuş dedi dün ceyhan 99 lar yarısındaymış
Eekenci bir çeşit.Çok verimli.Sarı pasa septoryaya bütün hastalıklara dayanıklı.Yanlız soğuktan etkilenebilir.Gerçi bölgemizde bahar çok aşırı soğuk olmuyor.Tam balıkesir bölgesi için ideal.Tarım krediye getitirmek lazım.Yada syngenta bu tohumu pazarlıyosa bu sene alıp ekmek lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Yanlız şuan limagrinin ürettiği andino kurağa en dayanıklı çeşit olarak gözüme çarpıyor.Bölgede diğer buğdaylar kurumaya başlarken andino daha yeşil.Şimdi süne ilacı atmaktan geldim buğdaya.Birkere yağış olsa yetecek.Bu sene 400 kg bizim bölgemiz için yüksek verim olur..Bu sene fotoğraf çekmedim ama geçen sene bu buğdaydan 500kg biçmiştim.Fazla hizmette yapmadım..Ben 400 kg bekliyordum.Gübre olarak alta 20 kg 20-20 üstede tek seferde 20 kg üre.Bazı buğdaylar gibi gösterişi yok.Ama verimli bir çeşit..
86mWZr.jpg
EOQW89.jpg
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Yanlız şuan limagrinin ürettiği andino kurağa en dayanıklı çeşit olarak gözüme çarpıyor.Bölgede diğer buğdaylar kurumaya başlarken andino daha yeşil.Şimdi süne ilacı atmaktan geldim buğdaya.Birkere yağış olsa yetecek.Bu sene 400 kg bizim bölgemiz için yüksek verim olur..Bu sene fotoğraf çekmedim ama geçen sene bu buğdaydan 500kg biçmiştim.Fazla hizmette yapmadım..Ben 400 kg bekliyordum.Gübre olarak alta 20 kg 20-20 üstede tek seferde 20 kg üre.Bazı buğdaylar gibi gösterişi yok.Ama verimli bir çeşit..Ekli dosyayı görüntüle 49005Ekli dosyayı görüntüle 49006
Şimdi baktım andino kilcikli çeşit avenue kilciksiz bende bir çeşit daha var LG anapurna sert ekmeklik çeşit
 
  • Beğen
Tepkiler: özgür
Merhaba
Haskovanın neresindensin?
Stamboliyskide 5 yıldır tanıdığım Fikret adında 20 bin küsür dekar yer çalışan arkadaşım var.
Resimlerde gösterdiğin çeşitleri çok iyi biliyorum.

Aveneu yemlik buğday verimi çok yüksek erkenci ve hastalıklara dayanıklıdır bölgemde 2 yıldır ekiliyor verimi ülkemizde ki yumuşak buğdaylara göre çok yüksek.

Anapurna sert diye geçiyor fakat burdaki tahlillerde enola ile eşdeğer çıktı ayrıca kışın soğuklama ihtiyacını çok istediği için verimini beğenmedim.

Moison sygentanın yumuşak bir çeşidi.

Birde resimlerde yok ama sygentanın bologna adında sert buğday çeşidi var ülkemizdeki espriadan bile kaliteli,daha verimli tek kusuru septroia hastalığına çok hassas bir çeşit.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ziyaretci01
Merhaba
Haskovanın neresindensin?
Stamboliyskide 5 yıldır tanıdığım Fikret adında 20 bin küsür dekar yer çalışan arkadaşım var.
Resimlerde gösterdiğin çeşitleri çok iyi biliyorum.

Aveneu yemlik buğday verimi çok yüksek erkenci ve hastalıklara dayanıklıdır bölgemde 2 yıldır ekiliyor verimi ülkemizde ki yumuşak buğdaylara göre çok yüksek.

Anapurna sert diye geçiyor fakat burdaki tahlillerde enola ile eşdeğer çıktı ayrıca kışın soğuklama ihtiyacını çok istediği için verimini beğenmedim.

Moison sygentanın yumuşak bir çeşidi.

Birde resimlerde yok ama sygentanın bologna adında sert buğday çeşidi var ülkemizdeki espriadan bile kaliteli,daha verimli tek kusuru septroia hastalığına çok hassas bir çeşit.
Merhabalar ben karamantci de oturuyorum mineralni bani ye bağlı ismini duydum fakat tanımıyorum benim bu tarla malevo da stamboliyski nin yan köyü sizin bölge neresi? anapurna dediğin gibi kış ılıman geçtiği için sanırım başaklar daha küçük duruyor sygenta nin bologna yi atmışım tekrar paylaşıyorum altta
Screenshot_20200518-065311.jpg
Screenshot_20200517-163959.jpg
 

Benzer Konular