ls çıktı sim traktöre bakan yok ama ben varım...k0nuya bi bakarsanız sevinirim..

ls çıktı sim traktöre bakan yok ama ben varım...k0nuya bi bakarsanız sevinirim..

SELAMÜALEYKÜM KARDAŞLAR.DEDİĞİM GİBİ LS ÇIKTI SİM TRAKTÖR UNUTULDU.YAMA NE YAPAN YOK BU KONUDA.BEN DE YÜKLEDİM LS Yİ OYNUYORUM AMA BUNU DA ÇOK OYNUYORUM.ARKADAŞLAR ŞÖYLE Bİ LAF VAR YENİ ESKİYİ ARATIR.SİM TRAKTÖRÜN ÜSÜTNE BİRAZ VARIP UĞRAŞIRSANIZ SEVİNİRİM...

YENİ BİÇTİĞİM TARLADAN RESİM ....

http://img220.imageshack.us/img220/3439/yarmak.jpg

Ynt: ls çıktı sim traktöre bakan yok ama ben varım...k0nuya bi bakarsanız sevinirim..

fuul de sadece unutmasınlar dedim sim tarctörü.niyetim o.yeniyi bulan eskiyi unuttu.ama yeni de bir gün eskiyi aratacaktır...

Ynt: ls çıktı sim traktöre bakan yok ama ben varım...k0nuya bi bakarsanız sevinirim..

bende 2130 75 model var hiçbir motora değişmem yenileri hariç...

Atilla Şahin link=topic=21364.msg180754#msg180754 date=1242849393' Alıntı:
bende 2130 75 model var hiçbir motora değişmem yenileri hariç...
k0nuyu caRpıtma 0yun hakkında konusuluyo ..!

arkadaşlar sim traktörde nasıl tabla alınır bilen varsa bana mesaj atarsa sevinirim lütfen

kardaş home ile tabla alınır delete yada end ile bırakılır.eğer başka bi şey de almak istiyosan mesela arkasına romork o zaman yanaşırsın ve insert tuşuna bas.bu tuşlar sayı tuşlarının solunda kalıyo bilirsin artık işte.ok.kib