LS LER SURÜMDE

Ynt: LS LER SURÜMDE

Güzel Video Abdullah Abi, Boynuz Kulağı Geçermiş Derler :) Ufaklığında Ön Ağırlıkları Az Galiba, Önler Biraz Tırmalıyor...

Hacı Mehmet COŞKUN link=topic=81828.msg971393#msg971393 date=1424021931' Alıntı:
Maşallah.kolay gelsin.
tarla daha önceden neyle hazırlanmışdı,traktörler cok fazla sallanıyor.
Pulluk geçmedi kuru olduğu için
çizel ile patlattim çok tezek çıktı tapan çektim tezek ezilsin diye sonra Pulluk

omerfarukkoc link=topic=81828.msg971395#msg971395 date=1424022042' Alıntı:
Güzel Video Abdullah Abi, Boynuz Kulağı Geçermiş Derler :) Ufaklığında Ön Ağırlıkları Az Galiba, Önler Biraz Tırmalıyor...
teşekkür ömer
ufakligin önler hafif kalıyor zorda basıyor patiyi:)

bereketli olsun :)
abi aynı pulluktan biz de de vardı deve boynu alpler 4 lü traktörü onun kadar tutan ve sola doğru kasan başka hiç pulluk görmedim bir kere kamış köklerine saplandı kol kırıldı o deve boynuda geri doğru açıldı verdik hurdaya
Abi kusura bakma baya kötüledim pulluğu ama kinim var o pulluğa çok yordu beni :)

ORION link=topic=81828.msg971537#msg971537 date=1424032170' Alıntı:
bereketli olsun :)
abi aynı pulluktan biz de de vardı deve boynu alpler 4 lü traktörü onun kadar tutan ve sola doğru kasan başka hiç pulluk görmedim bir kere kamış köklerine saplandı kol kırıldı o deve boynuda geri doğru açıldı verdik hurdaya
Abi kusura bakma baya kötüledim pulluğu ama kinim var o pulluğa çok yordu beni :)

Pulluk lari bi değiştireyim bunlari balyoz ile kiracam:) bende hiç memnun değilim