sahibinden.com user login
Traktör hakkındaki yorumları alabilir miyim?
Tanıyan bilen var mıdır?
Düğmeli bucuk yok.
@The_Hoca bi yorumlayabilir misiniz? Tork güç çekiş olarak.
Şimdiden teşekkür ederim.
Face grubunda falan kullanıcıların geneli memnun abi.Başka serviste denk geldik,malzeme kalitesi düşük,boyna bozuluyor demişti.
Bi mal para etmiyorsa var bi sebebi,benim bildiğim sebep bu.plus mu alcan boşver iyi olsa 6 aydır sitede satılırdıFace grubunda falan kullanıcıların geneli memnun abi.
Sen ne yaptın? Valtrayla aran nasıl?Fiyatları aşırı yükseldi yoksa bende niyetliydim buna forumda Ali Rıza şeker var o baya memnun balyada kullanıyor.
Bu ilandaki traktör o kadar etmez çok yüksek yazmış
Motor güzele benziyor ama 4000 saatte.sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Birde bu traktörü değerlendirin en azından Avrupa bi makine
Aldım yatıyor. Fabrikada depoya koydum yağlama yaptım duruyor. İş vardı ufak tefek ama il dışında oldugumdan kullanamadım, kimseyede kullndırtmadım [emoji4]Sen ne yaptın? Valtrayla aran nasıl? [emoji53]
İyi bakalım Allah c.c utandırmasın.Aldım yatıyor. Fabrikada depoya koydum yağlama yaptım duruyor. İş vardı ufak tefek ama il dışında oldugumdan kullanamadım, kimseyede kullndırtmadım [emoji4]
Allah razı olsunİyi bakalım Allah c.c utandırmasın.
@Ali Rıza ÇİÇEK , size yardımcı olabilir.Ekli dosyayı görüntüle 55440sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
Traktör hakkındaki yorumları alabilir miyim?
Tanıyan bilen var mıdır?
Düğmeli bucuk yok.
@The_Hoca bi yorumlayabilir misiniz? Tork güç çekiş olarak.
Şimdiden teşekkür ederim.
Fiyatları çok yükselince uzaklaştım. Çevremde hiç olmaması da baya etken. Hemen hemen 1 sene boyunca araştırdığım traktör markaları arasında en baştaydı.Traktörü kullanmadan bilmeden kötüleyen çok fazla malesef bizim ülkemizin sorunu bu marka fanatikliği. Hor kullanılmamış bi motorsa Kolay kolay arıza yapmaz yaptı varsayalım işi bilen her servis tamir eder zaten traktörlerin çoğu aynı sistem aynı mantık. Parçası istemediğin kadar çok fiyatı yerli diye tabir ettiğimiz traktörlerin bi tık üzerinde. Fiyatına göre konforu sağlamlığı 10 numara. Önlerde konik dişli sistemi var turu çok fazla. Çift çeker difransiyel kilidi kuyruk mili hepsi elektrohidrolik. Klima hepsinde standart. Üzerinde iveco motor. 20 ileri 20 geri şanzuman. 3 vites kuyruk mili devri. Benimki 2011 model. 4 yıldır bende ve 4 yıldır balya basıyorum. İlk aldıpımda baskı balata değişti ve geçen yıl şatıl sekromeçleri el fren balatası değişti bide çiftçeker elektro hidrolik sistemden 4 tane conta değişti. Okadarcıkta olsun. Ben çok memnunum