ls r50 2010 model hakkinda

Selamlar.
Arkadaşlar LS R50 traktor ikinci el 2010 model bir makineye bakıyorum. Bu aleti oncelikle 7 dekar elma bahcem var orada kullanacagim. Fazla işi yok orada belki senede 25-30 saat. Lakin kiraya tarla tutup cevremden arpa bugday mercimek fasulye gibi ekim dikim işleri ile de uğraşmayi dusunuyorum. Sozun kisasi hem bahceci hem tarlaci olacak. Cografi konumumdan oturu 4 ceker olmasi daha evla oldugu icin ls trzktore sicak bakiyorum. Butcem 20-25 arasi. Kullananlarin ya da konuyla ilgili farkli tavsiyeleri olanlarin tecrubeleri benim icin onemli. Zira ben ciftcilik hususunda acemiyim.
Herkese simdiden tesekkur ederim.

Ynt: ls r50 2010 model hakkinda

Kac saate kadar temiz oldugunu kabul edebiliriz? Daha acik net tahminen yillik maksimum 50 dekar isleyecegimi dusunuyorum bu motor ideal olarak kabul edilebilir mi?

Ynt: ls r50 2010 model hakkinda

saat önemli değil temiz kullanmak önemli yakıt olarak kullanım kolay konfor olarak ideal yrimiz az olduğu için