Guzel paylasim eline saglik bendede r60 vaar ayni 4lu9 inc pullk var 3 3 vitesle cok rahat gidiyor yumsak kumlu yerde 3 4 de gidiyor ama seri 1 ile cok boguluyor seri 1 den rahat gidiyor 3un 4 ile
Belki serilik olaral dogrudur fakat takviye 4 vites 1 iken bnmki cok cabuk boguluyor 3 takviye 4 viteste o kdr bogulmuyo gibisağolasın.
3 vites 3 takviye bu traktörler için en ideal çift vitesi. 4 vites 3 takviye bana sanki seri 1den daha hızlıymış gibi geliyor. 4 vites 3 takviye 16-17 gazla sürümde, massey 135 seri 2ile 18-22 gaz aralığında ls'nin arkasından yetişemiyor.
ben u50 ye 4lu 11 numara pulluk taktım pulluğu tam bıraktım vites neydi hatırlamıyorum ilk defa cift surmuştum fazla deneme imkanım olmadı ama ls fena traktör değil aslında .240 lık fiyatına 4 ceker ls var millet tercih etmiyor nedense.
Benm r60 dan tek sikayetim hafif olmasi baska herseyi on numara yakit yok konfor süpr manevra oldu yerde dönüyor tek ceker parasina 4 ceker daha ne olsnben u50 ye 4lu 11 numara pulluk taktım pulluğu tam bıraktım vites neydi hatırlamıyorum ilk defa cift surmuştum fazla deneme imkanım olmadı ama ls fena traktör değil aslında .240 lık fiyatına 4 ceker ls var millet tercih etmiyor nedense.