PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LÜTFEN YARDIM!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurÖZ" data-source="post: 1385828" data-attributes="member: 90461"><p>Yıllardır kuyruk miliyle sulama yapıyoruz. Kesinlikle çok faydam olacağını düşünüyorum. O yüzden dikkatli oku hocam.</p><p>Aşağı yukarı benzer arazilere su basmaktayiz. Bu konuda yakıt olarak en iyisi Steyr dir. Lakin temizini ve hararet yapmayacak kadar dayanabilecek bir traktörü bulman zor. Sulama için önerim kesinlikle 2011 model öncesi NH TT serisidir. İntercooler turbo olmayanları. Bildiğin taşıdır bu traktörler. Hararet yapmaz. 750 devir seçeneğiyle 125lik boruyla 12 gazda 750 metre mesafeye yaklaşık 20 metre kot yüksekliğine TT55 ile saatte 90 ton su basıyoruz. Sivas Gemerekte yaz sıcaklığı 35 dereceyi geçer. Ve bu sıcaklıkta dahi hararet yüzde 70 e ancak çıkmakta. Bu traktörlerin yakiti saatte 4.2 litre (750 devir ve 13 gazda kullanıyoruz.). Ve şu kadar diyeyim komşumuz bir büyük pompa ve TD90la benim bastığım sudan 5 fıskiye fazla basıyor aynı yere. Saatte 7 litre yakıyor.</p><p>Sen balya işi de demişsin. Balyada da hararet çok önemlidir. CNH traktörleri bu konuda üstün. Ancak su basarken kesinlikle TD serisi önermiyorum. Benim önerim her iki işini de yapabilecek olan ve maddi olarak seni yormayacak olan TT75 tir. Pişman olmazsın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurÖZ, post: 1385828, member: 90461"] Yıllardır kuyruk miliyle sulama yapıyoruz. Kesinlikle çok faydam olacağını düşünüyorum. O yüzden dikkatli oku hocam. Aşağı yukarı benzer arazilere su basmaktayiz. Bu konuda yakıt olarak en iyisi Steyr dir. Lakin temizini ve hararet yapmayacak kadar dayanabilecek bir traktörü bulman zor. Sulama için önerim kesinlikle 2011 model öncesi NH TT serisidir. İntercooler turbo olmayanları. Bildiğin taşıdır bu traktörler. Hararet yapmaz. 750 devir seçeneğiyle 125lik boruyla 12 gazda 750 metre mesafeye yaklaşık 20 metre kot yüksekliğine TT55 ile saatte 90 ton su basıyoruz. Sivas Gemerekte yaz sıcaklığı 35 dereceyi geçer. Ve bu sıcaklıkta dahi hararet yüzde 70 e ancak çıkmakta. Bu traktörlerin yakiti saatte 4.2 litre (750 devir ve 13 gazda kullanıyoruz.). Ve şu kadar diyeyim komşumuz bir büyük pompa ve TD90la benim bastığım sudan 5 fıskiye fazla basıyor aynı yere. Saatte 7 litre yakıyor. Sen balya işi de demişsin. Balyada da hararet çok önemlidir. CNH traktörleri bu konuda üstün. Ancak su basarken kesinlikle TD serisi önermiyorum. Benim önerim her iki işini de yapabilecek olan ve maddi olarak seni yormayacak olan TT75 tir. Pişman olmazsın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
LÜTFEN YARDIM!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt