M 9540 Tanıtıma Giderken Çekici Üstünde :)

Ynt: M 9540 Tanıtıma Giderken Çekici Üstünde :)

nasıl gerek yok lan lıfte.başka bi marka koymasa bas bas bağırırsınız.

:D valla ilk geldiğinde bilmiyodum bileder ;D sonra öğrendim ama çok dit dit öttüğü için kullanmadım :D

emeğine sağlık doğancan abi istikamek nereye gelin uzunköprüyede :D ... paylaşım için teşekkürler ... :)

baya ilgi toplamıştır sanırım hele ön takımını görenler şaşırmıştır bu nasıl şey diye geçen sene bizim köye gelmişler ama traktör yokmuş katolok falan bırakıp gitmişler versinler bi deneme traktörü sürelim bizim anızları ... :D

la oğlum bırak aylak aylak gezmeyide gel makinalarla traktörleri yıkayıp yağlada 2 katını vereyim heba etme kendini.

Gram para almadım lan. Yalan mı söyleyecem. Sadece merak var. Arayıp sormazsın bilederini ama. Bayramda aradım da açmadın teli

doganbey1 link=topic=48413.msg469880#msg469880 date=1321393835' Alıntı:
Gram para almadım lan. Yalan mı söyleyecem. Sadece merak var. Arayıp sormazsın bilederini ama. Bayramda aradım da açmadın teli
kuboto merakından kurtulda ara bidaha açarım belki.

Teknik özellikler konusunda yap tanıtımını Doğancan Bey, traktörü alırsak biz öğreniriz çakmağın, el gazının yerini. :D

doganbey1 link=topic=48413.msg469890#msg469890 date=1321394651' Alıntı:
:D ;D tekniğide yaparız Ahmed bey sen kuzudan haber ver

Kuzuları sattım, istediğin haber buysa vereyim. :D Yok o değil diyosan, gel misafir edeyim, kuzular kendileri versin haberi. :D