Bereketli olsun. Tam benim aradığım konu. 300 dekar kadar yonca yapacağım. yer Malatya. Rakım 870 civarı. Yağış az. Toprak kumlu. Sulu tarla tabiki. Aldığınız bu tohumu önerir misiniz? Birde kilosu kaç lira? Bizim burda Kayseri selvi dedikleri bi cins moda. Ama pek aklıma yatmadı. Yorumunuzu bekliyorum.
Hocam bu. Magnum 5 canada malı ince saplı yüksek proteinli çok hızlı gelişen bir tür yalnız sıcaklık durumlarınızıda yazarsanız ona göre söyliyebilirim yanlış bişey söylemek istemem bu diğer çeşit felicia ise magnuma göre proteinin daha yüksek olduğunu idda ediyolar bende tam bilmiyorum deniycez artık tabi biz kendi hayvanımıza veriyoruz ticari anlamda ekenlere bişey diyemem bizim için protein önemli![]()
Hocam bu. Magnum 5 canada malı ince saplı yüksek proteinli çok hızlı gelişen bir tür yalnız sıcaklık durumlarınızıda yazarsanız ona göre söyliyebilirim yanlış bişey söylemek istemem bu diğer çeşit felicia ise magnuma göre proteinin daha yüksek olduğunu idda ediyolar bende tam bilmiyorum deniycez artık tabi biz kendi hayvanımıza veriyoruz ticari anlamda ekenlere bişey diyemem bizim için protein önemli![]()
Magnum 5 ekilir o zaman burdada sıcak oluyo sıkıntı yaşamıyoruz ama şu felicia poleni de bi araştırın derimm protein konusunda daha iddalılar satanlar
Valla onu babam ayarladı bi sorayım tam bilmiyorum farklı şekilde ayarladı çünkü ama 25 kiloluk torbası sanırım 800-1000 arasıKilosu kaç liraya aldınız mahsuru yoksa? Birde tarlalarda yumruk büyüklüğünde taş var yoncada sıkıntı olur mu? Mevcut yonca olan yerlerimizde taş yok o yüzden bu konu düşündürüyor biraz beni. Bu konuda yorumunuz ne olur?
Valla onu babam ayarladı bi sorayım tam bilmiyorum farklı şekilde ayarladı çünkü ama 25 kiloluk torbası sanırım 800-1000 arası
Çok yüksek değil mi?
Çok yüksek değil mi?
Hocam tohum çok kaliteli biz çok memnunuz biraz yüksek ama değer o parayı vermeye çok kaliteli oluyor yetişince